Dehşet saçtı: Annesi ile polis ve bekçileri vurdu

Uşak'ta annesini vurduktan sonra polis ve bekçileri de av tüfeğiyle yaralayan psikolojik rahatsızlığı bulunan şahsın, olayı bir hastanenin psikiyatri servisinde muayene olduktan sonra eve gittiği esnada gerçekleştirdiği öğrenildi.

Yayınlanma: 12.06.2020 - 11:06
Abone Ol google-news

Uşak’ın Eşme ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen İ.S. isimli şahsın evinden silah sesi gelmesi üzerine polis ekiplerine haber verildi. Güvenlik güçlerinin geldiğini gören zanlının evin penceresinden açtığı ateş sonucu polis Abdurrahman T. (44) omzundan, bekçi Çagdaş D. (32) ayağından, bekçi Hasan C. G. (26) ise kafasından ağır yaralandı.

BEKÇİ YOĞUN BAKIMDA 

Öte yandan zanlı, annesi Sultan Ü. (57) ve dayısı Mustafa Ü.’yü (40) de yaraladı. 5 yaralı hastanede tedavi altına alınırken, kafasından ağır yaralanan bekçi Hasan C.G.’nin durumun kritik olduğu ve yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Güçlükle gözaltına alınan zanlının psikiyatri servisine muayene olmaya gittiği esnada Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edileceğini öğrenip olayı gerçekleştirdiği iddia edildi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler