Djokovic zorlanmadan çeyrek finalde!

Avusturya'nın yükselen yıldızı Dominic Thiem ile karşılaşan Novak Djokovic, 6-3 ve 6-4'lük setlerle geçerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Yayınlanma: 30.03.2016 - 11:05
Abone Ol google-news

Favorilerin bir bir elendiği Miami'de dünya 1 numarası Novak Djokovic yoluna set vermeden devam ediyor. Sırp raket, Dominic Thiem'i eleyerek çeyrek finale çıktı

Avusturya'nın yükselen yıldızı Dominic Thiem ile karşılaşan Novak Djokovic, 6-3 ve 6-4'lük setlerle geçerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Miami'de 5 kez şampiyonluğa ulaşan deneyimli raket, rölantide bir oyun oynamasına rağmen kritik puanlarda hata yapmayarak iki sette sonuca gitti. Maç boyunca sadece 6 winner puanı kazanan Djokovic, 34 basit hata yaptı. Farkı yaratan nokta ise servisler oldu. Sırp raket maç boyunca servislerinden 102 kez puan çıkarırken, Thiem ise sadece 59 kez puan çıkarabildi.

Maçın son oyunu ise uzun süre hatırlanacak bir mücadeleye sahne oldu. 15 dakika süren son servis oyununda 5. maç sayısında sonuca giden Djokovic, çeyrek finalde 7 numaralı seri başı Tomas Berdych ile eşleşti.

DİMİTROV'UN SÜRPRİZİ UZUN SÜRMEDİ

Andy Murray'i eleyerek turnuvanın büyük sürprizlerinden birini yapan Grigor Dimitrov 4. turda Gaeş Monfils engeline takıldı. İlk seti 7-6(5) kazanan Bulgar raket, kalan setleri 6-3 kaybederek çeyrek final vizesini Monfils'e verdi. Fransız tenisçinin sıradaki rakibi Kei Nishikori. Bautista Agut'u 6-2, 6-4 ile zorlanmadan geçen dünya 6 numarası, Monfils ilse bugüne kadar yaptığı iki karşılaşmayı da kazandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler