Ekselansları şaşırtmadı

Roger Federer, TEB BNP Paribas İstanbul Açık'ta tenisseverleri şaşırtmadı ve çeyrek final biletini aldı. İsviçreli raket bir saat süren maç sonunda Jarkko Nieminen'i 6-2 ve 7-5'lik setlerle mağlup etti.

Yayınlanma: 30.04.2015 - 09:16
Abone Ol google-news

Teniste dünya iki numarası Roger Federer, TEB BNP Paribas İstanbul Açık'taki ilk maçına ilk turda milli tenisçi Marsel İlhan'ı eleyen Jarkko Nieminen ile karşılaştı.

Dolu tribünler önünde oynanan ve NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanan maça iyi başlayan Federer, 2 kez servis kırdığı seti 6-2 kazandı.

İkinci sette Federer ilk servislerini oyuna sokmakta zorlanınca, Nieminen oyuna ortak oldu. İsviçreli raket birkaç kez, rakibinin servisini kırmaya çok yaklaşsa da başarılı olamayınca skor 5-5'e geldi. 11. oyunda rakibinin servisini kırmayı başaran Roger Federer, önce öne geçti, ardından da servis oyununu alarak seti 7-5, maçı da 2-0 kazandı.

Maçı izleyenler İsviçreli'nin galibiyetini büyük bir coşkuyla kutladı. Roger Federer çeyrek finalde, İspanyol Daniel Gimeno-Traver ile eşleşti.

TRİBÜNLER DOLDU

Turnuvada dünya 2 numarası Roger Federer'in İstanbul'daki ilk maçında tribünler büyük ölçüde doldu.

Gündüz oynanan maçlarda tribünlerde fazla seyirci yer almazken, akşama doğru seyirci sayısı artmaya başladı. Federer ile Nieminen arasındaki maçta tribünlerde çok az sayıda koltuk boş kaldı.

Federer'e büyük ilgi gösteren tenisseverler, dünya 2 numarası korta çıkarken cep telefonlarıyla fotoğraflarını çekti.

Maçtan sonra tribünlere top atan Roger Federer, daha sonra çocuklara imza dağıttı.  Ünlü tenisçi maç sırasında kullandığı havlularını da çocukları attı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler