Erbaş'a "Allah belanı versin" diyerek tepki gösteren CHP'li Çelik, paylaşımını silerek açıklama yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve CHP'nin avukatı Celal Çelik, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın, "Deprem kıyametin alıştırmasıdır" sözlerine, "Allah belanı versin Erbaş!" sözleriyle tepki gösterdi. Çelik daha sonra partili bir arkadaşının tavsiyesiyle attığı tweeti sildiğini belirterek, "Mustafa Kemal Atatürk’e, 'lanet' okumuşlara haddini bildirmek boynumuzun borcudur! Dilerim ki Erbaş, ayrıca aleyhime tazminat davası açar da kozlarımızı mahkemede paylaşırız" dedi.

Yayınlanma: 01.11.2020 - 18:02
Erbaş'a
Abone Ol google-news

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın, geçimişte depremle ilgili kullandığı “Esasında deprem afeti bize hem dünya için, hem de ahiret için bir uyarıda bulunuyor. Deprem, kıyametin bir örneğidir, alıştırmasıdır” şeklindeki sözlere tepkiler sürüyor. 

Kamuoyunda birçok yurttaşın eleştirdiği sözlere bir tepki de Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve CHP'nin avukatı Celal Çelik'ten geldi. Erbaş'ın sözlerini alıntılayan Çelik, "Allah belanı versin Erbaş! Adamda bilgi ve ahlak yoksunluğu en üst düzeyde" dedi.

 


TWEETİ SİLDİ

CHP'li Çelik daha sonra partili bir arkadaşınu-ın tavsiyesiyle attığı tweeti sildiğini belirterek şu açıklamada bulundu:

"Düşünce ve eleştirilerine önem verdiğim partili bir arkadaşın ricası üzerine Erbaş ile ilgili paylaşımımı sildim! Yoksa bende geri vites ve korku olmaz! Boşuna umutlanmayın! Kaldı ki iyi bir hukukçuyum, neyin suç olup olmadığını çok iyi bilirim. Beddua suç değildir."

"DİLERİ ERBAŞ TAZMİNAT DAVASI AÇAR DA KOZLARIMIZI PAYLAŞIRIZ"

Celal Çelik, hakkında şikayetçi olunduğunu bildirerek, "Çok korktum. Mustafa Kemal Atatürk’e, “lanet” okumuşlara haddini bildirmek boynumuzun borcudur! Dilerim ki Erbaş, ayrıca aleyhime tazminat davası açar da kozlarımızı mahkemede paylaşırız" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler