Fenerbahçe, tur istiyor
Avrupa Ligi play-off turunda Atromitos’u Kadıköy’de ağırlıyor.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda 1-0 yendiği Atromitos ile bugün rövanş maçında İstanbul’da karşılaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak ve Smart Spor’dan naklen yayınlanacak mücadeleyi Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek. Yunanistan’da geçen hafta oynanan ilk maçta 89. dakikada Robin van Persie’nin golüyle rakibini 1-0 mağlup eden Sarı- Lacivertliler, turu geçerek, UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı hedefliyor.
İşte olasılıklar
Fenerbahçe, Atromitos karşısında rövanş maçını kaybetmezse gruplara adını yazdıracak. İlk maçtaki 1-0’lık avantajla sahaya çıkacak Sarı- Lacivertliler, her türlü galibiyet veya beraberlik halinde tur atlayan ekip olacak. Konuk ekibin 1-0’lık galibiyeti halinde karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatmada da skor bozulmazsa gruplara kalan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.
Pereira yine cezalı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Atromitos’la oynanacak rövanş maçında cezasını dolduracak. Shakhtar Donetsk’le oynanan rövanş karşılaşmasında tribüne gönderilen ve UEFA tarafından iki maçla cezalandırılan Pereira, Atromitos’la Yunanistan’da yapılan ilk mücadelede kulübedeki yerini alamamıştı. Rövanşta da yedek kulübesi ve soyunma odasında bulunamayacak Portekizli teknik adamın bu maçla cezası tamamlanacak.
Video Haberler
-
AKP'nin kalesinde pahalılık isyanı
-
Karamollaoğlu'ndan 'adaylık' ve 'idam' açıklaması
-
Kırıkkale'de otomobiller çarpıştı: 4 yaralı
-
Sarıgül Atina'da Türk bayrağı açtI
-
Haciz geldi, otomobilini uçurumdan aşağı attı
-
Silahlı saldırıda 2 kişi öldü, onur yürüyüşü iptal oldu
-
Marmaris'ten can yakan görüntüler
-
Eşyaları sokağa fırlatınca mahalleli darbetti
-
Çorlu’da silahlı kavga: 2’si polis 10 yaralı
-
Şanlıurfa Kurucahöyük'te içme suyu krizi
En Çok Okunan Haberler
-
'Penisinin hızla büyümesinden şüphelendiler...'
-
Peker cephesinden yeni 'Ağar' tweetleri
-
Dolar/TL'deki düşüşün gerçek sebebi
-
Dolar/TL kurundaki düşüşün nedeni ne?
-
AKP'li Demiröz açıklamasından geri adım attı
-
Süleyman Soylu'ya çok sert yanıt
-
‘Böyle giyinemezsiniz’
-
'Yolumuz Cumhuriyet'
-
Akademisyenleri taşıyan araç devrildi
-
Yüzde 51 görevini onaylamıyor!