Fenerbahçe'de Erol Bulut'tan penaltı isyanı!

Erol Bulut, " Yakaladığımız bir gol pozisyonunu Valencia ile değerlendirdik. Penaltı pozisyonu var, VAR’dan hakem nasıl izledi bilmiyorum ama ben izledim, net penaltı" dedi.

Yayınlanma: 04.03.2021 - 22:08
Fenerbahçe'de Erol Bulut'tan penaltı isyanı!
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’in 28’inci haftasında Fenerbahçe, Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası iki takım teknik direktörü açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, “Bugün Antalyaspor karşısında aldığımız bir beraberlik var. Oyunun hakimiyeti bizde olmasına rağmen iki yarıda da farklı bir oyun sergiledik. İlk yarıda yaptığımız basit hatadan yediğimiz bir gol oldu. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarı değişiklikler oldu daha önde basmayı tercih ettik. Yakaladığımız bir gol pozisyonunu Valencia ile değerlendirdik. Penaltı pozisyonu var, VAR’dan hakem nasıl izledi bilmiyorum ama ben izledim, net penaltı. Oyuncunun dengesini bozuyor penaltı olması gerekiyordu. Penaltılarla ilgili fazla konuşmak istemiyorum ama basma, itme başka takımlara olsa değerlendiriliyor. Kazanmamız gereken bir maçtı. Rakip de kaybetti, puana baktığımızda bugün kazansaydık eşitleyecektik puanları. Sonuna kadar mücadele edip kupayı kaldırmak istiyoruz. Elimizden gelen her şey yapacağız. Şehit olan askerlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

“MESUT’UN BİLEĞİ DÖNDÜ BAĞLARDA BİR ZEDELENME OLDUĞUNU DUYDUM”

Mesut Özil’in sakatlık yaşadığı pozisyon ile ilgili konuşan Erol Bulut, “Faul yapan Fredy’nin sarısı vardı. İkinci sarıdan sonra kırmızı kart görmesi lazımdı. Mesut’un eline geçen fırsatlar vardı değerlendirmiş olsaydı iyi olacaktı. Bir şeyi unutmayalım 10 ay maç yapmadı. Oynaya oynaya bir seviyeye getireceğiz. Elinden geleni takım için yapıyor. Önümüzdeki haftalarda daha iyi bir seviyeye gelecektir. O yüzden oyundan çıkarma söylemini söyleyemem. Oyunun gidişatına göre karar veriyoruz.  Bileği döndü, bağlarda bir zedelenme olduğunu duydum. Kırık durumu yok” diye konuştu.

“RAKİBİN POZİSYONU DEĞİL KENDİ HATAMIZDAN YEDİĞİMİZ GOL VAR”

Erol Bulut, rakiplerin kendi sahalarında daha farklı oynadığını ifade ederek, “Antalyaspor 6-3-1 sisteminde daha kapalı bir sistemde oynadı. Hafta içinde bunun çalışmasını yaptık. Rakibin pozisyonu değil kendi hatamızdan yediğimiz gol var. Ürettiğimiz pozisyonları değerlendiremedik birini değerlendirdik. Maç berabere bitti” şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler