Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, STK'lerle Cumhurbaşkanı Gül'ün buluşmasını, 'STK'ler teröre karşı ortak bildiride uzlaşamadı ancak demokratikleşme konusunda birleşti' diyerek okurlarına duyurdu.

Yayınlanma: 26.06.2010 - 06:22
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Çözüm demokrasi


Cumhurbaşkanı Gül’ün 17 sivil toplum örgütünün temsilcileriyle yaptığı toplantıda “teröre karşı ortak miting ve bildiri” önerilerine bazı örgütler karşı çıktı. Terörü kınayan STK’ler “teröre, şiddetle karşı durma” konusunda hemfikir olduklarını açıkladı. Demokratikleşme yolunda geri adım atılmamasında görüş birliği sağlandı.
 

 

HÜRRİYET

Süper Kobra'ya izin çıktı


Türkiye, PKK ile daha etkili mücadele için ABD'den talepte bulundu, teröristlerin korkulu rüyası Süper Kobra taarruz helikopterleri için Pentagon'dan onay çıktı.


MİLLİYET

Görüşseler müthiş olur


Meclis Başkanı Şahin, Erdoğan ile Kılıçdaroğlu'nun şu kritik dönemde buluşup teröre karşı ortak bir duruş sergilemesinin kamuoyuna moral vereceğini söyledi.

 

VATAN

Özal ve Bitlis'in ölümü süpheli


Adalet Bakanı Ergin, 17 yıl önce kalp krizi geçirerek ölen 8'inci Cumhurbaşkanı Özal ile uçak kazasında şehit düşen Org. Eşref Bitlis'in öldürülmüş olabileceğini ima etti.
 

RADİKAL

İstanbul-Diyarbakır tek ses: Çözüm demokraside


İstanbul'da 17 büyük sivil örgüt Gül'e, "terörü kınıyoruz, ama demokratikleşme terörden ötürü durmamalı" dedi. Diyarbakır Ticaret Odası Başkanı Ensarioğlu: Beklerseniz, birileri şiddeti körükler.



AKŞAM

Devlet Buse'yi şehidinden ayırmadı


Çankaya Köşkü, Pınar öğretmen ile 17'sinde terör pususuna düşen Buse'yi cephedeki kahramanlar gibi bağrına bastı. Artık 'sivil şehitler'e de Devlet Övünç Madalyası verilecek.



SÖZCÜ

Laf çok icraat yok


3 yıl önce MGK'dan çıkan kararların hiçbiri uygulanmadı


HABERTÜRK

En pahalı çay

AK Partili vekilin "Çay içmeye gittim" dediği görüşmeden sonra alınan bina için Tarih Kurumu Başkanı'na 3 yıl hapisle dava açıldı.

 

SABAH

"Teröristleri asla affetmeyiz"


İspanya Büyükelçisi, ülkesinin terörle mücadelesini anlattı: Hapisteki teröristler için af söz konusu değil.

 

POSTA

Türkiye aşka kitlendi


Kanal D'deki Aşk-ı Memnu'nun önceki akşam yayınlanan son bölümü izlenme rekoru kırdı. Beren Saat'in oynadığı Bihter'in intihar sahneside izlenme payı yüzde 73.7'ye ulaştı.


BİRGÜN

Çankaya'da yeni bir şey yok


17 sivil toplum ve meslek örgütü ile İstanbul'da buluşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Kürt sorununa ilişkim yeni bir yaklaşım yine çıkmadı.

 

TERCÜMAN

Türkiye yas çadırı oldu


DP Genel Başkanı Cindoruk, ülkesinin zor ve acı günler geçirdiğini belirterek, "Türkiye yas çadırı haline geldi" dedi.

 

 

YENİ ŞAFAK

Delilleri yıkayıp gönderdiler


Mavi Marmara'da şehit düşen 9 vatandaşımızın otopsi raporu, delillerin nasıl karartıldığını ortaya koydu. İsrail, otopside atış mesafesi ve ölüm şeklinin tespit edilmesini sağlayan barut izlerini cenazeleri ve giysileri yıkayarak yok etti.



ZAMAN

Mahkemeden hukuk dersi gibi karar

Ergenekon terör örgütü davasına bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 11. Ceza Dairesi'nin fotokopi üzerinden aldığı İlhan Cihaner dosyalarını birleştirme kararının hukuksuz olduğunu, söz konusu birleştirme kararının Anayasa'ya, yasalara ve Yargıtay içtihatlarına aykırı olduğuna hükmetti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler