Getir Amsterdam'da hizmete başladı
Yurt dışında büyümeyi sürdüren Getir, Londra'nın ardından Amsterdam’da da hizmete başladığını duyurdu.

Türkiye'de başlatarak 2015 yılında ortalama 10 dakikada market ürünlerini kullanıcılarla buluşturmak hedefiyle kurulan Getir, Londra’nın ardından yurt dışında ikinci adımı Hollanda’nın başkenti Amsterdam ile attı.
"İKİ HECELİ TÜRKÇE KELİMEYİ SEVDİRECEĞİZ"
5,5 yıl gibi kısa bir sürede 2,6 milyar dolar değerlemeye ulaşarak ‘unicorn’ listesine giriş yapan Getir'in Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, "Getir’i kurarken hayal ettiğimiz yurt dışında Getir adıyla faaliyet gösterme hedefimizi, dört ay önce Londra’da hizmete başlayarak gerçekleştirdik. Büyük ilgiyle karşılandığımız Londra’nın ardından Kıta Avrupası’ndaki ilk durağımız ise önemli ticari merkezlerden biri olan Amsterdam oldu. İngiltere’de olduğu gibi Hollanda’da da bu iki heceli Türkçe kelimeyi sevdireceğimize inanıyoruz" dedi.
Global bir marka olma yolunda hızla ilerleyen marka, Londra ve Amsterdam’ın ardından Berlin ve Paris ile Avrupa’daki operasyonlarını genişletmeyi planlıyor.
Video Haberler
-
'İstanbul'da ciddi bir patlama var'
-
6. kattan düşen küçük Belinay, kurtarılamadı
-
'Şimdi yaka silkiyoruz'
-
'Demir Yumruk'ta yeni gelişme
-
'Hekimlik Andı'nı' karanlıkta okudular
-
TÜİK önünde polis engeli
-
Arkadaşlarına ulaşmak için elleriyle toprak kazdılar
-
Polis durdurdu: 23 ton on numara yağ!
-
Yer: Kadıköy... Kadını kaçırmaya çalıştı, esnaf durdurdu
-
İstanbul Silivri'de otobüs alev alev yandı
En Çok Okunan Haberler
-
Asgari ücret zammı belli oldu
-
Erdoğan'dan 'asgari ücret' açıklaması
-
Sedat Peker hareketliliği!
-
Asgari ücrete ilişkin yönetmelik yürürlükte
-
‘Bu sadaka bile değil’
-
'Arınç'ın başına gelenden daha vahim bir olay...'
-
Benzin ve otogaza indirim geliyor
-
Maymun çiçeği hastalığına yakalanan kişi konuştu
-
Peker'den 'Demirören' iddiaları
-
Fizik tedavi hekimleri robotlarla el ele!