Hayalindeki kadını anlatan siyasetçi partisinden atıldı (15.01.2016)
Romanya'da partisi adına düzenlediği basın toplantısında gazetecilere hayalindeki kadının özelliklerini anlatan siyasetçi partisinden ihraç edildi.

<video:464506>
Eski Cumhurbaşkanı Traian Basescu'nun başkanlığını yaptığı Halk Hareketi Partisi'nde (PMP) ilginç bir skandal yaşandı. Partinin Giurgiu il başkanı Marius Bogdan Cracea, Salı günü düzenlediği basın toplantısının başlangıcında bir kız arkadaşı aradığını söyledi ve idealindeki kadının özelliklerinden bahsetti. İnsanların yalnız yaşamak için yaratılmadığını söyleyen Cracea, aradığı kadının 'yargıda çalışan, dikkat çekici ve akıllı' olması gerektiğini söyledi. Cracea, burç yorumlarında 2016'da başarılı olacağı ve kısmeti açılacağını okuduğunu da ifade etti. İsteyenlerin Facebook hesabından kendisine ulaşabileceği bilgisini de verdi.
Sohbetin basına yansımasının ardından parti merkez yönetimi harekete geçti ve Giurgiu il başkanının 'ciddiyetsizlik' gerekçesiyle dün partiden uzaklaştırdı. İhraç edilen siyasetçi yapılan işleme anlam veremediğini; bir insanın eş aramasının neden bu şekilde cezalandırıldığını anlayamadığını açıkladı.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı
-
Alaattin Köseler görevden uzaklaştırıldı!