İki ile bombalı saldırı ihbarı
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Malatya ve Elazığ İl Emniyet Müdürlükleri’ne gönderilen bir yazıda iki ilde de cihatçıların bombalı eylem yapabileceklerine dair uyarıda bulunuldu.
Evrensel'in haberine göre, iki ile gönderilen yazıda emniyete gelen bir ihbar mektubuna yer verildi. Mektupta şu ifadeler yer alıyor; “Ben geçen yıl Malatya’dan cihat etmek üzere Suriye’ye gittim. İki hafta önce Adıyaman’a döndüm. Adıyaman’da bulunan cihatçı üç arkadaş bu hafta Cuma vakti, camiye gitmeyenlerin yoğun olarak bulunduğu Malatya ve Elazığ’daki en büyük iki alışveriş merkezine bombalı araç ile saldırı yapacaklar. Araçlardan birisi 34 plakalı fulence, diğeri beyaz focus. Plakasını hatırlamıyorum. Biraz önce yola çıktılar. Bu iki yerin de keşfini geçen hafta kısa boylu, yeni traş olmuş hafif sarı saçlı Muhammet isimli arkadaş yapmış. Araçları park ettikten sonra patlatmayı düşünüyorlar. Ancak arkadaşlardan Ebu Hamza kod adını kullanan hafif kirli sakallı, beyaz tenli 1.70 boyunda konuşması düzgün olan arkadaş eğer araçlar olmazsa kendisini patlatmayı göze almış durumda.”
Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Malatya ve Elazığ il emniyet müdürlüklerine gönderilen yazıda ihbar mektubunda belirtilen araç ve eşkallerin üzerinde hassasiyetle durulması ve konunun önemle takip edilmesi istendi.
Video Haberler
-
CHP Ekonomi Masası heyetinden esnaf ziyareti
-
FT, NATO toplantısının arka planını yazdı
-
Kartal’da ilginç anlar
-
TEM'de büyük kaza, 11 araç birbirine girdi
-
'Bu karar, bir sermaye kontrolüdür'
-
Otoyolda facia: 3 kişi hayatını kaybetti
-
'Kadayıfçı Olcay' cinayetinde yeni gelişme
-
İstenen ceza belli oldu
-
'Tarafıma iletilmiş herhangi bir karar yok'
-
Dere yatağı taştı: 5 ev tedbir amaçlı boşaltıldı
En Çok Okunan Haberler
-
Motorine indirim geldi: İşte güncel fiyatlar...
-
Bahçeli'nin zor anları
-
Cem Küçük'ten 'istifa ettirildi' iddialarına yanıt
-
Türk Ocakları'ndan Devlet Bahçeli'ye yanıt
-
Emel Sayın, Cüneyt Arkın'ın ölümüyle sarsıldı
-
Enflasyonda en kötüsü mü geliyor?
-
AKP'nin dikkat çeken oy oranı
-
Peker ile Şener arasında restleşme
-
Fotoğraftaki akıl almaz ayrıntı
-
'Malı götür, hırsızlığı yap, Saray arkanda'