Konya Avrupa'ya yürüyor!

Evinde Medicana Sivasspor'u ağırlayan Torku Konyaspor, 2-1 galip geldi ve maç fazlasıyla üçüncü sıraya yükseldi.

Yayınlanma: 19.02.2016 - 22:08
Abone Ol google-news

Süper Lig'in 22. haftasında Torku Konyaspor, evinde Medicana Sivasspor'u Traore ve Skubic'in golleriyle 2-1 mağlup etti.

Süper Lig'de Torku Konyaspor, evinde Medicana Sivasspor'u ağırladı.

Maça etkili başlayan ev sahibi, henüz 6. dakikada Rangelov'un içeriye gönderdiği topta Traore'nin golüyle 1-0 öne geçti.

İlk yarıda bu sonucun ardından karşılıklı ataklar gelse de skor tabelası değişmedi ve Konyaspor, soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan Torku Konyaspor oldu. Sivasspor atağında Konyaspor savunmasının karşıladığı topta ev sahibinin atağı başladı. Sol kanatta sıfıra inen Meha pasını Douglas'a çıkardı. Douglas'ın yerden şutunda kaleci topu sektirdi. Boşta kalan topa vuran Skubic, topu ağlara gönderdi ve Konyaspor durumu 2-0'a getirdi.

Mücadelenin son bölümlerine doğru rakip ceza alanında topla buluşan Burhan topu filelere gönderdi ve Sivasspor, 72. dakikada skoru 2-1'e taşıdı.

Maçın geri kalan diliminde her iki ekip de fırsatlardan yararlanamadı ve Torku Konyaspor, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu galibiyetle puanını 37 yapan Torku Konyaspor, maç fazlasıyla 3. sıraya yükselirken Medicana Sivasspor, 17 puanla 16. sırada kaldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler