Koruma altındaki Erdoğan: Milletimi meydanlara çağırıyorum

TSK'den ülke yönetimine el konulduğu açıklaması yapılmasının ardından Marmaris'te bulunan Erdoğan, koruma ordusu ve beraberindekiler tarafından gizli bir yere götürüldüğü ve geniş güvenlik önlemleri alındığı öğrenildi.

Yayınlanma: 15.07.2016 - 23:38
Abone Ol google-news
<video:568362>

Altı gündür kameraların önüne çıkmayan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bugün Marmaris'te ortaya çıkmasından sonra TSK'nin yönetime el koymasıyla birlikte koruma ordusu tarafından Marmaris'te gizli bir yerde korunduğu öğrenildi.

Akşam saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ülke yönetimine el konulduğunu açıklamasının ardından Erdoğan ve beraberindekilerle birlikte koruma ordusuyla gizlendiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birazdan Marmaris'te tatilini yaptığı bölgeden TSK'nin ülke yönetimine el koymasına ilişkin bir açıklama yaptı.

Erdoğan tatil yaptığı villanın önüne gelerek, “Bu kalkışmayı yapanlardan yargı önünde hesap sorulacaktır” diye konuştu.

GÖRÜNTÜLÜ BAĞLANDI: SOKAĞA ÇAĞIRDI

Erdoğan CNN Türk'e görüntülü bağlandı.

Bugünkü gelişme, silahlı kuvvetlerdeki bir azınlığın kalkışma hareketedir. Ülkemizin birliği beraberliği ve bütünlüğüne inanıyorum ki milletçe vereceğimiz güzelce bir cevapla gerekli cezayı alacaklardır.karşılık verildi. Meydanı onlara bırakamayız. Kararlı bir şekilde üstüne gideceğiz. Milletime de bir çağrı yapıyorum . Milletimi havalimanına, meydanlara davet ediyorum. Bundan sonra böyle bir şeyi tanımamız mümkün değil.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler