Mourinho'dan Arsenal taraftarlarına 'sıkıcı' cevabı

İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea, adım adım şampiyonluğa koşarken; takım menajeri Jose Mourinho'dan, Arsenal'e ve takım teknik patronu Arsene Wenger'e iğneleyici açıklamalar geldi.

Yayınlanma: 27.04.2015 - 13:23
Abone Ol google-news

Chelsea'nin, Emirates'te oynanan maçtaki oyun planıyla sahasından bir puanla ayrılıp, Arsenal ile arasındaki puan farkının 10'da kalmasını sağladı. Ancak ev sahibi takım taraftarı, Maviler'in kale güvenliğini ön planda tutan anlayışını maç sırasında eleştirdi ve  "Sıkıcı Chelsea, Sıkıcı Chelsea" tezahüratları yaptı.

John Terry, Arsenal maçından alınan puanı şampiyonluk yolunda büyük bir adım olarak nitelendirirken, maç sonrası ise Mourinho, Arsenal taraftarınnın 'sıkıcı' tezahüratlarını iğneleyici bir dille yanıtladı. 2004'ten bu yana şampiyonluk kazanamayan Arsenal'e kendine özgü dille göndermede bulunan Mourinho, "Sıkıcı olan şey 10 yılda şampiyonluk kazanamamaktır. 10 yıl boyunca şampiyonluk beklemek, beklemek, beklemek. Sanırım çok sıkıcı olmalı" ifadelerini kullandı.

Bilindik açıklamalarına devam eden Mourinho, "Belki bizim aleyhimize tezahürat yapmamışlardır. Kendi sahanızda oynuyorsanız ve  9 numarayı dışarı alıyorsunuz. Oliver Giroud Danny Welbeck'i aynı anda sahada görememeyi de eleştirmiş olabilirler" diyerek sık karşı karşıya geldiği ve yıldızının barışmadığı Arsenal Menajeri Arsene Wenger'e üstü kapalı göndermede bulundu.

Portekizli teknik adam sözlerinin sonunda takımını överken, "Sıkıcı dedikleri Chelsea, Premier Lig'in en çok gol atan 2  ekibi ve en iyi averaja sahip takımı. Sanırım üst üst düzey takımlar ilk günden itibaren ligin ilk sırasında yer alabilirler" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler