NBA'den kick boks ringine transfer oldu
Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) uzun süre forma giyen Sırp oyuncu Darko Milicic, basketbolu bırakarak spor kariyerini kick boksta sürdürme kararı aldı.

Uzun süre NBA'de forma giyen Sırp oyuncu Darko Milicic, basketbolu bırakarak spor kariyerini kick boksta sürdürme kararı aldı
NBASerbia.com'da yer alan habere göre, NBA'de 2003 yılında Detroit Pistons tarafından 2. sıradan draft edilen Milicic, yarın Dünya Kick Boks Birliği ile sözleşme imzalayarak profesyonel olarak kick boks yapmaya başlayacak. Sözleşmenin ardından 29 yaşındaki Milicic'in ilk kick boks maçının tarihinin de açıklanması bekleniyor.
LeBron James, Carmelo Anthony, Dwyane Wade ve Chris Bosh gibi yıldızların draft edildiği 2003 yılında, Detroit Pistons'ın ilk tur 2. sıra tercihi olan Milicic, NBA'deki 10 yıllık kariyeri boyunca kendisinden beklenen performansın uzağında kaldı.
Pistons'ın yanı sıra NBA'de Orlando Magic, Memphis Grizzlies, New York Knicks ve Minnesota Timberwolves'ta oynayan Milicic, 2012'de Boston Celtics'ten ayrıldıktan sonra herhangi bir takımda forma giymedi. Sırp oyuncu NBA kariyerinde maç başına 6 sayı, 4,2 ribauntluk bir performans sergiledi.

Spor Haberleri
-
Tottenham, AZ Alkmaar'ı eli boş gönderdi!
-
Fatih Terim'in öğrencileri şov yaptı: Tam 6 gol!
-
Albert Riera'nın ekibi çeyrek finalde!
-
Fenerbahçe penaltı bekledi: Hakem sarı kart verdi!
-
Olympiakos'a galibiyet yetmedi!
-
Eintracht Frankfurt, Ajax'a şans tanımadı!
-
Athletic Bilbao güle oynaya çeyrek finalde!
-
İtalyanlara çeyrek final için beraberlik yetti!
-
Fenerbahçe Avrupa'da seriye bağladı!
-
Fenerbahçe'ye kötü haber!
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!