Rıdvan Dilmen: Hakem maçı katletti

NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasını yorumlayan Rıdvan Dilmen, mücadelenin hakemi için sert ifadeler kullandı.

Yayınlanma: 08.02.2019 - 23:22
Rıdvan Dilmen: Hakem maçı katletti
Abone Ol google-news

İlk yarı sonundaki yorumlarında “Hakem maçı katletti” diyen Rıdvan Dilmen, “Madem iki takım iyi oynamıyor, üzerine ben de bir ilave edeyim ve kötü maçı berbat yapayım dedi Alper Ulusoy. Alper Ulusoy küfür etti dedi, küfürden atmasını doğru buluyorum ama o pozisyona sarı kart gösterirken, önceki pozisyona göstermemesini yanlış buluyorum.

Bu arkadaşın FIFA’sını bir aldılar, MHK kendini indirdi, haberi yok. Kadıköy’de VAR’dan Şamil’in atıldığı bir pozisyon var, Soldado’nun pozisyonu öncesi Şamil’in pozisyonu var, ayağa da bir darbe var. O pozisyona VAR’dan bir bakarsın, faul verirsin. Sarı kartı geç, faul vermedi, hava atışıyla başladı” ifadelerini kullandı.

Müsabakanın ardından da açıklamalarını sürdüren ve karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Alper Ulusoy’a yüklendi. Rıdvan Dilmen, “Kayserispor’un galibiyetinin %50’sini Alper Ulusoy sağladı. Kayserispor’un attığı gol, %95 faul. Orta sahada olsa verirdi. Alper Ulusoy, kötü oynayan Fenerbahçe’yi mağlup etti." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal’ı da değerlendirirken “Sen koca Ersun Yanal’sın ya, yılların antrenörüsün, iki dakikada bir yardımcıya gidip bir şey soramazsın. Koca Ersun Yanal’sın ya, yardımcıyı kimse bilmez” dedi ve özellikle Yanal’ın oyuncu değişikliklerinde yaptığı tercihleri de eleştirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler