Rıdvan Dilmen'den Hamzaoğlu tepkisi
Rıdvan Dilmen, Hamza Hamzaoğlu'nun sürpriz bir şekilde Galatasaray ile yollarının ayrılmasını değerlendirdi.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sürpriz bir şekilde Galatasaray ile yollarının ayrılmasını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, "10 ayda 3 kupa kazanmış bir teknik direktörün Galatasaray gibi çok üst düzey bir kulüpte dahi güvenilirliği yoksa, 'Vay Türk teknik direktörlerin haline' derim" dedi.
'10 ayda 3 tane kupa getiren bir teknik adam...'
Sezon başından bu yana Hamza Hamzaoğlu'nun kendini güvende hissetmediğini vurgulayan Rıdvan Dilmen, "Hamza Hamzaoğlu ligin birinci haftasında da çok rahat değildi zaten. Kendini çok emniyette hissetmiyordu. Dışarıdan gördüğümüz kadar ancak yorum yapabiliriz. Bu antrenörlük için bir milattır. 10 ay içinde 3 tane kupa getiren bir teknik adam, şu ya da bu sebepten dolayı ligin daha başında ayrılıyorsa, Türkiye'de hiçbir teknik adam kendini güvende hissedemez bu olaydan sonra" dedi.
'Vay Türk teknik direktörlerinin haline'
Hamza Hamzaoğlu'nun adını Galatasaray tarihine altın harflerle yazdırdığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Son günlerde Umut Bulut ile ilgili açıklamalarda bulundu Hamza Hamzaoğlu, Umut için söylediği her şeyin altına imza atarım. Oyuncusudur, ona güveniyordur. Açıkçası bu olayın detaylarını bilmediğim için de taraflı konuşmak istemiyorum. Teknik direktörlerin geleceği açısından Hamza hoca, hiçbir şekilde silinemeyecektir. 4. yıldızı takan teknik direktördür. 1 yılda Türkiye'de 3 kupayı da alan nadir teknik direktörlerdendir. Adını Galatasaray tarihine altın harflerle yazdıracaktır. 10 ayda 3 kupa alan bir teknik direktörün, çok üst düzeyde bir kulüpte dahi güvenilirliği yoksa 'Vay Türk teknik direktörlerinin haline' derim" şeklinde konuştu.

Spor Haberleri
-
Premier Lig'de küme düşen ikinci takım belli oldu
-
'Müdahale etmemesi VAR skandalıdır'
-
Werner Lorant kimdir?
-
'Modası çoktan geçmiş bir hoca'
-
Vakıfbank, Fenerbahçe karşısında seriyi 2-0'a getirdi!
-
Real Madrid, Bilbao karşısında 90+3'te kazandı!
-
Lyon, deplasmanda ağır yaralı!
-
Oscar Piastri, Suudi Arabistan'da zirvede!
-
Sadettin Saran'dan adaylık için açıklama!
-
Çaykur Rizespor altın buldu
En Çok Okunan Haberler
-
ORC'nin yeni anketinde çarpıcı sonuç!
-
Ankara'da sosyal medyada gündem olan düğün
-
Erdoğan'a yapılan sunumunun ayrıntıları ortaya çıktı
-
Türkiye'nin konuştuğu o çiftçiden yeni açıklama
-
Bülent Arınç'tan 'İmamoğlu' çıkışı
-
Kütahyalı'dan AKP'li Gökçek'e övgülerle veda
-
Eski Meclis Başkanvekili'nin eşi katledildi!
-
Yastığa başını koyunca bile düşünen burçlar hangileri?
-
Fenerbahçe, Kayserispor karşısında son dakikada yıkıldı!
-
Bakan Şimşek uyardı: 40 bin kişi listede...