Rimolar ve Zimolar’ın eğlenceli dünyası

Türkiye’nin ilk kukla çocuk filmi “Rimolar ve Zimolar: Kasabada Barış” bugün gösterime girdi.

Yayınlanma: 12.12.2014 - 10:48
Abone Ol google-news

Çocukları kuklaların renkli ve eğlenceli dünyasına davet eden “Rimolar ve Zimolar”daki kuklaları sanat ve televizyon dünyasının renkli isimleri seslendirdi. Yekta Kopan, Janset, Ezgi Mola, Şevket Süha Tezel, S.Emrah Özdemir, Nazmi Sinan Mıhçı, Hayko Cepkin, Akasya Asıltürkmen, Berrak Kuş, Zeyno Eracar, Özgür Özdural,  Fatih Ürek, Ezel Akay, Banu Güven ve Murat Şen bu isimlerden bazıları. 

 
Karakterlerini Nermin Er’in tasarladığı, yapımcılığını Yonca Ertürk’ün, yönetmenliğini İsmet Kurtuluş ve Nermin Er’in yaptığı “Rimolar ve Zimolar”ın, barış, sevgi, dostluk temaları üzerine kurulmuş eğlenceli bir hikayesi var. Film, iki farklı kasabada yaşayan Rimolar ve Zimolar’ın dargınlık ve yanlışlıklar hikayesi üzerine kurulu. Rimo ve Zimo, aralarında ufak bir çöl bulunan ve birbirlerinden çok da uzak olmayan iki şirin kasabadır. Her iki kasabanın sakinleri karşılıklı nefret ve korku duygularıyla uzun süredir birbirlerinden uzak durmaktadır. Gelişen beklenmedik olaylar iki kasabanın tarihini değiştirecek bir maceraya yol açar.
 
Türkiye genelinde farklı şehirlerde ve 60’ı aşkın salonda vizyona giren filmde birbirinden renkli ve sempatik kahramanların heyecanlı olduğu kadar da komik ve düşündürücü hikayelerine misafir olacağız.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler