Selfie çubuğu Disneyland'da yasaklandı

Akıllı telefonlarla birlikte gelen fotoğraf çekme çılgınlığını son zamanlarda “selfie” yani bizim deyimimizle “özçekim” devraldı.

Yayınlanma: 29.06.2015 - 10:19
Abone Ol google-news

Selfie çubuğu dünyanın en ünlü eğlence merkezlerinden birisinde güvenlik nedeniyle yasaklandı. Gün geçtikçe birçok mekan selfie çubuklarına yasak koyuyor. Onlardan biri de bugün itibariyle Disneyland oldu. Dünyanın en büyük ve en ünlü eğlence merkezlerinden bir tanesi olan Disneyland gücenlik nedeniyle selfie çubuklarına yasak koydu.

Aslında Disneyland yasak açıklamasını bugün yaptı. Ancak 30 Haziran itibariyle uygulamaya geçilecek. 1 Temmuz’dan itibaren ise Hong Kong ve Paris’teki yer alan parklar için yasak gelecek.

Yönetimin açıklamasına göre daha önce yapılan sözlü uyarıların yetersiz geldiği bildirildi.Sözlü uyarılarla yeterli bir disiplin sağlanamadığı için ciddi bir kara olarak yasak konuldu.30 Haziran itibariyle Disneyland’de 1 temmuz itibariyle Hong Kong ve Paris’te ki yer alan parklarda girişlerde ziyaretçiler aranacak.Yetkililer ziyaretçilerin üzerinde selfie çubuğu buldukları takdirde içeriye alım sağlanmayacak.

iPhone 6S Force Touch Özelliği ile Geliyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler