Şenol Güneş: "Zorluk yaşıyoruz, yavaş davranıyoruz"
Hazırlık maçında Gine ile golsüz berabere kalan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Şenol Güneş, takımın eksiklerine değindi.

EURO 2020 hazırlıkları kapsamında Antalya'da oynadığı özel maçta Gine ile golsüz berabere kalan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Şenol Güneş, basın toplantısında konuştu. Güneş, tüm oyunculara bu karşılaşmada şans verdiklerinin altını çizdi:
"İtalya maçı farklı bir maç. Önde baskılarımızı daha iyi yapmamız lazım, eksiklerimiz var. Fizikli ve temaslı oynayan bir takımdı, o avantajı iyi kullandılar. Onlar da çıktı bugün. Sıkıntı yaşadık. Fizikli ve temaslı oynayan bir takımdı. İyi bir hazırlık maçıydı. Bütün oyunculara şans verdik. Gol yemedik, goller atabilirdik. Denk maç oldu. Oyunun yönünü değiştirirken zorluk yaşıyoruz. Oyunun yönünü değiştirirken yavaş davranıyoruz. Sıkıntılarımız ve eksiklerimiz var. Topu hızlı çevirmemiz gerekiyor. Değişik kadrolar yapmanın da etkisi var."
"EKSİK KALDIK"
Güneş, takımın henüz istenen seviyede olmadığının altını çizdi:
"Bugün Mahmut, Dorukhan kendilerini oldukça zorladı. Maç çıkarmak, tempo artırmak zaman istiyor. İrfan Can sakatlıktan çıktı, aynı şey Abdulkadir için geçerli. Ozan'ın da bir riski vardı. Daha güzel bir oyunla sonuç istiyorduk ama eksik kaldık. Kimin oynadığı önemli değil. Hiç kadroya almadığımız oyuncular var. Onları biraz daha hazırlamamız lazım. İtalya, İsviçre ve Galler daha farklı maçlar olacak."
68 yaşındaki teknik adam, kadrodan çıkarılacak oyunculara dair şu açıklamalarda bulundu:
"Kadrodan ayrılacak dört oyuncu için yarın akşam karar vereceğiz. Son ana kadar bekleyeceğiz. Onun heyecanını ve zorluğunu yaşıyorum. Kolay bir karar değil."
Video Haberler
-
Kurye, motosiklet çalmaya çalışan hırsızın üzerine uçtu
-
Şile'de duraktaki taksiciye saldırı!
-
Fethiye’de paraşütler birbirine dolaştı: 4 yaralı
-
Kamyonun düştüğü baraka Ergün Penbe'nin babasının çıktı
-
'Acaba ona oynanan bir oyun mu bu, arkasındayız'
-
Sümela Manastırı'nda 9'uncu ayin
-
Dans eden temizlik işçisi Kıraç konserinde
-
İndirim gelmedi, müdürler gitti
-
Pazarcılar pahalılığı tane hesabıyla anlattı
-
'Tencere kaynıyor ama içine atacak bulabilecek miyiz?'
En Çok Okunan Haberler
-
Promosyonlarda engel
-
'Duyduğum en çılgın adaylık senaryosu...'
-
'Acaba ona oynanan bir oyun mu bu, arkasındayız'
-
'Anketlerde seçilemeyeceğini görürse...'
-
Fazıl Say’ın ‘hayal kırıklığı’
-
'Takı' kavgasında ikinci perde
-
Metro İstanbul'dan 'sefer iptali' açıklaması
-
Finlandiya Başbakanı'nın elbisesinin fiyatı gündem oldu
-
İndirim gelmedi, müdürler gitti
-
'Kıyamam ben sana'