Sevgililer için açık görüş başladı
14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle cezaevlerindeki açık görüş bugün başladı. Tutuklular, 13-14-15 Şubat tarihleri arasında belirlenen görüş gün ve saatlerinde açık görüşten yararlanabilecekler.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle cezaevlerindeki hükümlü ve tutuklulara açık görüş yaptırılmasına ilişkin bir genelge yayınlamıştı.
Söz konusu genelgeye göre, Sevgililer Günü nedeniyle hükümlü ve tutuklular, 13-14-15 Şubat tarihleri arasında belirlenen görüş gün ve saatlerinde açık görüşten yararlanabilecekler.
Buna göre, Adana E Tipi, Ankara 1 ve 2 Nolu L Tipi, Antalya E ve L Tipi, Aydın E Tipi, Bakırköy-Metris 1 Nolu T Tipi, Bursa E Tipi, Denizli D Tipi, Diyarbakır E Tipi, Gaziantep E Tipi, İzmir Buca Kapalı, Konya E Tipi, Mersin E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarında kalan hükümlü ve tutuklulara 13-14-15 Şubat olmak üzere 3 gün, diğer bütün ağır ceza merkezi ve müdürü bulunana bağlı ceza infaz kurumlarında kalan hükümlü ve tutuklulara 15-15 olmak üzere 2 gün, müdürü bulunmayan bağlı ceza infaz kurumlarında kalan hükümlü ve tutuklulara 14 Şubat olmak üzere 1 gün açık görüş yapılıyor.

En Çok Okunan Haberler
-
Hava kuvvetlerindeki turbun büyüğü
-
Diploma iptalinde kritik gelişme!
-
Bahçeli'ye yakın isimden 'erken seçim' senaryosu
-
'Bu kararınızı geri almanızı istirham ediyorum'
-
Soylu'dan '20 milyon dolar' iddiasına yanıt
-
Mansur Yavaş'tan kürsüde 'R.O.K.' tepkisi!
-
500 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar?
-
Tutuklu öğrenci Esila Ayık Cumhuriyet’e konuştu
-
Temmuzda memur ve emekliye ne kadar zam yapılacak?
-
Pervin Buldan, Öcalan'ın mesajını okudu