Silivri'de Yazıişleri toplantısı... Manşeti içeriden Can Dündar attı

Cumhuriyet Gazetesi, Silivri'de tutuklu bulunan Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'e destek için bugünkü yazıişleri toplantısını Silivri'de gerçekleştirdi.

Yayınlanma: 15.12.2015 - 11:05
Abone Ol google-news

Cumhuriyet Gazetesi'nin bugünkü yazıişleri toplantısı, gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ün tutuklu bulunduğu Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü önünde yapıldı.



Yazıişleri toplantısına, Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Tahir Özyurtseven, Yayın Danışmanı Doğan Satmış, Haber Koordanitörleri Murat Sabuncu ve Ayşe Yıldırım Başlangıç, Yazıişleri Müdürü Bülent Özdoğan, Ankara Haber Müdürü Ayşe Sayın, Haber Merkezi Müdürü Aykut Küçükkaya, Cumhuriyet.com.tr Yayın Yönetmeni Oğuz Güven'in yanı sıra Ekonomi, Dış Haberler Kültür Sanat, Spor ve Yurt Haberler bölümlerinin sorumlu müdürleri ile editörler ve çalışanlar katıldı.

MANŞETİ CAN DÜNDAR ATTI

Cumhuriyet Gazetesi'nin gündem toplantısı, gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün yattığı Silivri Cezaevi'nin önünde yapıldı. Gazetenin yarınki "Türkiye bunu da gördü" manşetini de Can Dündar belirledi. 
Silivri Cezaevi'nde Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile görüşen Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Tahir Yurtseven, “Can'a bugünkü gündemi ve haberleri anlattım. Dışarıda olanları anlattım. 'Bir manşet yapalım' dedim. Onun ağzından çıkan cümle şu: 'Türkiye bunu da gördü'... Yarınki Cumhuriyet Gazetesi'nin manşeti 'Türkiye bunu da gördü' dedi."

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül, "MİT TIR'ları" haberleri nedeniyle 26 Kasım 2015 günü tutuklanarak, Silivri'deki cezaevine gönderilmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler