Sosyal deney yapmak isteyen öğrencilere öğretim üyesinden tehdit

Bir öğretim üyesi öğrencilerin sosyal deneyine verdiği sert tepkiyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Öğretim üyesi, öğrenciyi okuldan atmakla tehdit etti.

Yayınlanma: 18.01.2016 - 16:31
Abone Ol google-news
<video:465952>

Yurtdışında yapılan bir sosyal deneyi Türkiye'de denemek isteyen üniversite öğrencileri, bir öğretim görevlisinin sert tepkisiyle karşılaştı. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde yaşandığı belirtilen olay dün sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Bir öğrencinin, "sosyal deney" kapsamında üniversite kampüsünde tanımadığı kişilere sorduğu “Duyduğuma göre benimle kavga etmek istiyormuşsun" sorusuna bir öğretim üyesi “Siz öğrenci misiniz, ben hocayım bu arada derdiniz ne? Sen iyi misiniz, kafayı mı yediniz siz?" yanıtını verdi.

Öğrenci defalarca özür dileyip sosyal deney yaptıklarını belirtse de öfkesi dinmeyen öğretim üyesi "Soruşturma açarım, okuldan atılırsın ha. Ben öğretim üyesiyim. Sosyal deney beni ilgilendirmez. Şu anda ben geri adım atmayarak sana soruşturma açarım. Okuldan da atılırsın, çünkü öğretim üyesine yeni kanunda bi de bir şey yapamıyorsunuz bakın ha” ifadelerini kullandı.

Yanındaki bir diğer kişi de "sosyal deneyinizde başarılar da kendinize dikkat edin" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler