Soyer'den Cumhuriyet'in 100. yılı için dev hazırlık

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Kadifekale'de 20 bin kapasiteli amfi tiyatro projemiz var. 29 Ekim 2023 konseri için Tarkan'la anlaştık. Konseri Kadifekale amfi tiyatrosuna yapacağız. Kadifekale'de bir Efes var ve bu yokmuş gibi hayatı sürdürüyoruz. Şimdi bu deryanın ne muazzam olduğunu dünyaya göstereceğiz." dedi.

Yayınlanma: 29.01.2020 - 11:22
Soyer'den Cumhuriyet'in 100. yılı için dev hazırlık
Abone Ol google-news

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kadifekaleye yapılması planlanan 20 bin kişilik amfi tiyatro'nun açılışında Megastar Tarkan'la anlaşma sağladıklarını bildirdi. İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclisi'nin ocak ayı toplantısına katılan Başkan Soyer, İzmir'le ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Açılışın Cumhuriyet'in 100. yılında olacağını belirten Soyer, “Kadifekale'de 20 bin kapasiteli amfi tiyatro projemiz var. 29 Ekim 2023 konseri için Tarkan'la anlaştık. Konseri Kadifekale amfi tiyatrosuna yapacağız. Kadifekale'de bir Efes var ve bu yokmuş gibi hayatı sürdürüyoruz. Biz hep bir derya içinde olup bu coğrafyada deryayı bilmeyen balık gibi yaşadık. Şimdi bu deryanın ne muazzam olduğunu dünyaya göstereceğiz. Bu rüyayı hayata geçirecek kaynakların hepsine sahibiz. Ayakları yere basan ve mümkün olan bir projeden bahsediyoruz” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler