Terim de Şükür'ün sonunu yaşar mı?

Başbakan Erdoğan'ın açılışını yaptığı ve bir de gösteri maçı yaptığı stat "Fatih Terim Stadyumu" ismini aldı. Yeni stadın ismi Hakan Şükür ayrıntısını akıllara getirdi.

Yayınlanma: 27.07.2014 - 14:39
Abone Ol google-news

Anadolu yakasındaki Sancaktepe semtinde 2010 yılında kullanıma açılan Sancaktepe Belediyespor profesyonel futbol takımı ile beraber amatör takımların antrenman ve lig maçlarına ev sahipliği yapıyordu.

UEFA standartlarına uygun bir şekilde dizayn edilen 7.000 kişilik Sancaktepe Stadı'nın 2010 yılındaki açılışına Hakan Şükür başta olmak üzere bazı Galatasaraylı oyuncular da katılmıştı.

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonu öncesinde AKP'den istifa eden Galatasaraylı eski milli futbolcu ve İstanbul milletvekili Hakan Şükür'ün ismi bu süreçte İstanbul Sancaktepe'de bulunan stadyumdan sökülmüştü.

TERİM AYNI SONU YAŞAR MI?

Başbakan Erdoğan'ın 'sürpriz' yaptığı Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim stat açılışında kısa bir konuşma yaparak teşekkür etti. Ancak Başakşehir'deki stada Fatih Terim'in isminin verilmesi Eski AKP'li vekil Hakan Şükür'ün yaşadığı olayı akıllara getirdi. Fatih Terim'in AKP ile ters düşmesi halinde Başakşehir stadından isminin silinip silinmeyeceği ise gecenin konusu oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler