TFF'de deprem; ilk fatura profesyonellere kesiliyor!

Yüksek maaşları ve lüks makam araçlı bazı profesyonellere teşekkür edileceği öğrenildi. CUMHURİYET-ÖZEL

Yayınlanma: 16.02.2021 - 17:01
TFF'de deprem; ilk fatura profesyonellere kesiliyor!
Abone Ol google-news

TFF'de istifa ve görevden alma rüzgarları esiyor.

Yüksek maaşları ve lüks makam araçlı bazı profesyonellere teşekkür edileceği öğrenildi.

Bir önceki Kulüpler Birliği toplantısında Kasımpaşa yöneticisi Fatih Saraç’ın “TFF’de yönetici sorunu yok, esas sorun en üst düzeydeki profesyonellerden kaynaklanmaktadır” sözleriyle eleştirilen Genel Sekreter Kadir Kardaş ile yardımcılarının görevinden ayrnılabileceği iddia ediliyor.

Toplantı sırasında kulüpler ile pek çok konuda aksi yönde görüş bildiren TFF yöneticileri ve Başkan Nihat Özdemir’in, Fatih Saraç ve sonrasında Ali Koç’un benzer sözlerine sessiz kalmaları, Kardaş’la ilgili eleştirileri onayladıkları şeklinde yorumlanmıştı. 2 önceki toplantıda ise Başkan Nihat Özdemir'in, "Toplantının bundan sonraki bölümünü seçilmiş yöneticilerle gerçekleştireceğiz" sözü ile Kardaş'ı ayrılğın kenarına getirmişti.

TFF Genel Sekreterliğinden önce Lig TV Genel Müdürü olmasına rağmen TFF ve kulüpler ile BeIN Sports arasında yaşanan sancılı süreçte Katarlı firmanın yetkilileriyle iyi bir iletişim kurmadığı ve sorunun uzamasına neden olduğu ifade edilen Kadir Kardaş’ın ismi son olarak derbide gündeme geldi.

Fenerbahçe - Galatasaray maçında stadyuma seyirci alınmasıyla alakalı TFF ile Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki koordinasyonu sağlayamadığı için krize sebep olduğu iddia edilen Kadir Kardaş’ın yine tepki topladığı gelen haberler arasında.

Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yeni Kulüpler Birliği yönetiminin geçtiğimiz günlerde TFF’ye yaptığı nezaket ziyaretinde de bu konunun açık açık gündeme geldiği ve sürecin hızlandığı öğrenildi.

Kadir Kardaş’ın alternatifleri üzerine çalışma yaptığı öğrenilen Nihat Özdemir’in gündeminde eski TFF başkanvekili Cengiz Zülfikaroğlu ve eski Fenerbahçe yöneticisi Şekip Mosturoğlu olduğu öğrenildi.

Genel Sekreterlik için adı geçen ve bu göreve talip olan diğer isimlerin ise TFF Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik, Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Çağrı İlk, spor hukukçusu ve yeni spor yasasının mimarlarından Emin Özkurt ile Başakşehir FK CEO’su Mustafa Eröğüt olduğu kulislerde konuşuluyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler