TRT'den sert açıklama

TRT, son zamanlarda bazı medya organlarındaki eleştirilere ilişkin açıklamada bulundu.

Yayınlanma: 17.07.2015 - 10:38
Abone Ol google-news

<video:319569>

TRT, son zamanlarda bazı medya organlarındaki eleştirilere ilişkin, "Bu çevrelerin amaçları bellidir ve TRT hiçbir zaman bu seviyesiz tartışmaların tarafı olmayacaktır. Bu tür seviyesiz tartışma ve polemiklere hiçbir şekilde cevap vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

TRT'den yapılan açıklamada, son zamanlarda bazı medya organlarındaki haber, yorum ve yazılarla kurum ve yöneticilerinin maksatlı olarak bir polemiğe çekilmeye çalışıldığı öne sürüldü. Açıklamada, şöyle denildi:

"Her gün yüzlerce programın üretildiği bu büyük yapı içerisinde farklı algılamalara neden olabilecek yayınlarla ilgili söz konusu firma, program ve kişilere yönelik işlemler tereddüt etmeden başlatılmaktadır. Yine yayınlarımıza yönelik şikayet, eleştiri ve öneriler ise ilgili birimlerimiz tarafından anında ve titizlikle incelenerek, gerekli işlemler, gerekli uyarılar süratle yapılmaktadır. Bu itibarla son günlerde bazı çevreler, seviyesiz bir üslupla kurumumuz ve yöneticilerimize yönelik ağır ve mesnetsiz ithamlarda bulunmaktadırlar. Bu çevrelerin amaçları bellidir ve TRT hiçbir zaman bu seviyesiz tartışmaların tarafı olmayacaktır. TRT bugün farklı dillerde uluslararası yayın yapabilen bir dünya markası haline gelmiştir. Bizler için en büyük şeref mili ve manevi değerlerimizi gözeten, ilkeli ve doğru yayıncılık anlayışından taviz vermeden insanımıza ve ülkemize hizmet etmektir. Bu tür seviyesiz tartışma ve polemiklere hiçbir şekilde cevap vermeyeceğimiz belirtir, bu vesileyle tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerle tebrik ederiz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler