Yavuz Bingöl de AKP gibi erken seçim istiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen ve bu süreçte polisin attığı gaz kapsülü ile hayatını kaybeden Berkin Elvan ve ailesi ile ilgili açıklamalarından dolayı eleştirilerin hedefinde olan Yavuz Bingöl de “erken seçim” istedi.

Yayınlanma: 25.07.2015 - 14:25
Abone Ol google-news

Posta gazetesinin Cumartesi ekinden Neslihan Yavuzcan’a konuşan Bingöl, “Koalisyon olacak mı sence” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Dünyanın hiç bir yerinde koalisyonlardan sonuç çıkmıyor, ömrü uzun olmuyor. İki yıl sonra kargaşa, kaos olacağına şimdi seçim olsun. Erken seçimi, ülkenin geleceği açısından daha sağlıklı buluyorum.”

YALNIZ KALDIM

Yavuz Bingöl ayrıca, “inanılmaz derecede yalnızlaştığını” belirterek, şunları söyledi:

“- “Yaşarken anlaşılmak istiyorum” diyorsun. İktidarla yakın olman çok tepki almıştı, neler hissetmiştin?

Bu kadar mı hoşgörüsüz, sevgisiz olmuşuz. Bir anda, topyekün yok etmeye çalışıyorlar sizi, bana göre değil bu dönem. Keşke 35'lerde doğup 80'lerde ölmüş olsaydım. Ben, kalbi ve vicdanı ile hareket eden biriyim. Demek bu tepkilerle karşılaşmam gerekiyormuş. Dostumu, düşmanımı öğrenmiş oldum. Üzerimdeki bütün angaryayı attım, inanılmaz derecede yalnızlaştım. Öykü’ye, kızıma, anneme, kızkardeşime, 3-5 yakın arkadaşıma, Olgun Şimşek'e, Gülten Kaya’ya çok teşekkür ediyorum. Beni yalnız bırakmadılar.

- Yaşarken anlaşılacak mısın?

Kimseye eyvallahım yok. Söylenenler de umrumda değil. Benim tek derdim, barış. "Yavuz hata yaptın ama yine de senin yanındayım" diyebilen dostumdur. Dilin sürçmüş ya da bir hata yapmışsın ya da maksadını aşmışsın ve dostun seni arayıp sormuyor... İyi günde seninle laylaylay yapan yoldaşların-yarenlerin, düştüğünde yanında olmuyor. Bunu kendi ailemde bile yaşadım. Onlarla artık görüşmüyorum. Temiz süt emmiş bir ozanın çocuğuyum. Eğrim, büğrüm olmaz.”

[Haber görseli]

Yavuz Bingöl Twitter hesabını kapattı

"Erdoğan'ın Berkin'in annesini yuhalatması insani bir şey"

Ve Yavuz Bingöl özür diledi

Yavuz Bingöl'e bir sert tepki de kardeşinden

Yavuz Bingöl'e Gülsüm Elvan'dan yanıt: İlk konserinde beni yuhalat!

Yavuz Bingöl'e tepki yağdı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler