Zihniyetiniz batsın

Ankara'daki terör saldırısının ardından Twitter hesabına "Ölenlerin yarısı Cehape'li. Diğer yarısı Paralel. O halde sorun yok!!!" yazan Ayşe Hümeyra isimli Twetter kullanıcısına tepki yağıyor.

Yayınlanma: 15.03.2016 - 09:50
Abone Ol google-news

 

Ankara, 17 Şubat’taki saldırının ardından 13 Mart’ta yine terör saldırısının hedefi oldu. Saldırıda, yaşları 15-20 arasında değişen gencecik insanların da olduğu 37 kişi yaşamını yitirdi.

Ankara’da 5 ayda art arda 3. canlı bomba saldırısının meydana gelmesi istihbarat ve güvenlik zaafiyeti tartışmaları gündeme getirirken sosyal medyadaki bazı kullanıcılar ise nefret kustu. O isimlerdin biri de Ayşe Hümeyra Okur isimli Twitter kullanıcısı. Ayşe Hümeyra Okur'un 37 kişinin ardından yazdığı mesajlar "Bu kadar da olmaz" dedirtti. İnsanlığa sığmayan mesajları şöyle: 

"Ölenlerin yarısı Cehape'li. Diğer yarısı Paralel. O halde sorun yok!!!"

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ'NDEN AÇIKLAMA

Twitter'daki profil bilgisi bölümünde Bahçeşehir Üniversitesi'nde okuduğunu belirten hesap için üniversiteden açıklama yapıldı. Açıklamada söz konusu kişinin Bahçeşehir üneviresitesinde öğrenci veya çalışan olmadığı belirtilerek "Üniversitemizde Siyasal Bilimler adı altında herhangi bir bölüm bulunmamaktadır" denildi. 

Rektör Danışmanı Turgay Polat Twitter'dan yanıt verdi

Twitter'daki sorulara Bahçeşehir Üniversitesi rektör danışmanı Turgay Polat da kendi hesabından yanıt verdi. 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler