Michy Batshuayi'den Avrupa'ya uyarı: 'Kazanırsak dikkatli olun'

Fenerbahçeli futbolcu Michy Batshuayi, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda perşembe günü deplasmanda Sevilla ile oynayacakları mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Belçikalı golcü, Fenerbahçe'nin hedefinin kupayı kazanmak olduğunu vurguladı.

Yayınlanma: 07.03.2023 - 22:49
Michy Batshuayi'den Avrupa'ya uyarı: 'Kazanırsak dikkatli olun'
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin golcüsü Michy Batshuayi, Sevilla ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçları öncesi UEFA'ya açıklamalarda bulundu.

Belçikalı golcü UEFA Avrupa Ligi'ndeki performanslarına dair görüşlerini aktarırken hedeflerinin kupayı kaldırmak olduğunu söyledi.

Michy Batshuayi

Michy Batshuayi'nin açıklamaları şu şekilde:

"İstanbul inanılmaz bir şehir. Güzel anıtları, sevimli meydanları ve çok sayıda güzel restoranıyla çok özel bir şehir. İstanbul, Marsilya'ya benziyor ama daha büyük. Yani bana öyle geldiğini söylemeliyim. Yani bana öyle geldiğini söylemeliyim. Güzel ve büyük bir şehir."

"İstanbul'daki tribünlerin ateşli atmosferi, televizyonda gördüklerinizle aynı. Herkes futbola çok tutkulu. Çoğunlukla bunun için yaşıyorlar ve futbol bu ülke için çok önemli. Bu duyguyu herhangi bir stadyuma giderseniz görürsünüz. Küçük bir takıma karşı oynarken dahi tribünler tamamen dolu olabiliyor. Bu açıdan mükemmel olduğunu söylemeliyim."

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAK İSTEMİYORUM"

"Geçen sezon Türkiye'de diğer takımlara karşı da oynama fırsatı buldum ama beni en çok etkileyen takım Fenerbahçe oldu. Şanslıydım çünkü yaz transfer döneminde Fenerbahçe beni aradı ve Fenerbahçe'nin teklifini çok fazla düşünmeden kabul ettim. Başkanımız Ali Koç beni aradı ve takım hakkında konuştu. Aynı şekilde teknik direktörümüz Jorge Jesus da beni aradı ve projeyi doğrudan beğenerek Fenerbahçe'ye geldim."

"Son birkaç sezon çok fazla oynama şansı bulamamıştım. Sahada daha fazla süre bulduğum anlarda daha fazla gol katkısı verdiğimi düşünüyorum. Eğer kendime güveniyorsam ve sahadaysam gerçek Michy Batshuayi ortaya çıkıyor. Geçen yıl çalıştığım teknik direktörüm, benim için harika olan şeyin her sezon en az 14-15 gol atmam olduğunu söylemişti. Bu istikrarı sürdürmek istiyorum. Bu sezon kendimi çok iyi hissediyorum. Takım arkadaşlarım ve etrafımda olan kişiler bana inanıyor. İyi performans sergileyebilmek adına her şey oluşmuş durumda ve bana yardımcı olan herkese de teşekkür ediyorum."

"Kendini iyi hissettiğinde sahada bunun sonucunu görüyorsun. İnsanların bizlerden beklentilerinin farkındayız ve onları hayal kırıklığına uğratmak istemiyoruz. Fenerbahçe'de bana çok güveniyorlar ve beni seviyorlar. Fenerbahçelileri hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Sahaya teknik direktörünün "Ne kadar iyi olduğunu göstermen için 45 dakikan var" demesinden çok daha farklı bir şekilde çıkıyorsun."

"İLK MAÇTA YÜZDE YÜZÜMÜZÜ VERECEĞİZ"

"Sık sık söylediğim gibi. Çok çalışkanımdır ve asla pes etmem. Zor zamanlar geçirdiğim doğru ama kendimi geliştirmeme ve ilerlememe izin verdiler. Yani bunun iyi olduğunu söylemeliyim."

"Grup aşamasını lider bitirmek çok iyiydi. Grup aşamasında hiç kaybetmedik ve bizim güvenimizin yüksek olması önemliydi. Hedeflerimiz çok yüksek. Bunun çok çalışıyoruz ve Avrupa Ligi'nde ilerlemek istiyoruz. Genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu kaliteli bir takımız. Başımızda çok fazla deneyime sahip bir teknik direktörümüz var. Kısacası daha ileri gidebilmek için gereken özelliklere sahibiz."

"Hedefimiz grup aşamasını lider bitirmekti. Teknik direktörümüz Jorge Jesus en başından beri bunu söyledi. Onu çok iyi tanıyorsunuz. Büyük hedefleri var ve her şey onun planladığı gibi yolunda gidiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağımız ilk maçta yüzde 100'ümüzü verebilmek için bu yolda devam edeceğiz."

Arda Güler

"KAZANIRSAK DİKKATLİ OLUN"

"UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmak tabii ki bir hedef ama bu kupada yoluna devam eden her takımın hedefi. Bunu söylemektense sahada göstermeyi tercih ederiz. Başarıya ulaşmak emek, performans ve galibiyetlere bağlıdır. Bizim hırsımız çok yüksek ve bunun gerçekleşebilmesi için her takım gibi çok çalışıyoruz. Bizim hırsımız çok yüksek ve bunun gerçekleşebilmesi için her takım gibi çok çalışıyoruz. Fenerbahçe'nin hedefi bu."

"Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ni kazanırsa çok dikkatli olun. Çünkü, kutlamalardaki çılgınlık tüm Avrupa'ya yayılabilir."

"Bence Arda Güler harika bir futbolcu. Oyun mantalitesini çok beğeniyorum. Çok çalışkan. O yaşta çalışkan olmak çok iyidir. Onunla sık sık konuşuyorum ve güvenini artırmaya çalışıyorum. Çünkü, Arda Güler saf bir yetenek. Her antrenmandan önce ve sonra ekstra çalışma yapar. Bunu çok az genç futbolcu yapar. Sahada birçok özelliğe sahip. Top ayağına gelmeden önce ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Sakin ve çok klas. Uzun süredir Arda Güler gibi saf bir yetenek görmemiştim."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler