Nazlı Sabancı kimdir, nereli, kaç yaşında? Nazlı Sabancı hamile mi?

İş insanı Hacı Sabancı ile dünya evine giren Nazlı Sabancı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kafaları bir hayli karşıtırdı. Peki, Nazlı Sabancı kimdir, nereli, kaç yaşında? Nazlı Sabancı hamile mi?

Yayınlanma: 09.03.2023 - 10:25
Nazlı Sabancı kimdir, nereli, kaç yaşında? Nazlı Sabancı hamile mi?
Abone Ol google-news

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çifti sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla herkesi şaşırttı. Nazlı Sabancı'nın hamile olup olmadığı araştırılıyor. Yurttaşlar Sabancı ailesinin gelini Nazlı Sabancı'yı merak ediyor.  İşte, Nazlı Sabancı hakkında merak edilenler...

NAZLI SABANCI KİMDİR?

Nazlı Sabancı, ilkokul ve ortaokulu Bursa’da bitirdi. Daha sonra lise eğitimi için İstanbul'a yerleşti ve bir daha da Bursa'ya geri dönmedi. Koç Lisesi mezunu olan Nazlı Sabancı, Londra'daki University Of Westminster'da okudu.

Nazlı Sabancı, İstanbul Modern'de sanat tarihiyle ilgili dersler almaya başladı. Özel bir üniversitede lisans eğitimine devam eden Nazlı Sabancı,  Hacı Sabancı Hacı Sabancı ile 2021'de dünya evine girdi. Çiftin nikahı Nazlı Sabancı'nın üvey babası Kaan Dimili'nin hayatını kaybetmesi nedeniyle ertelenmişti.

NAZLI SABANCI HAMİLE Mİ?

Nazlı Sabancı, hamile olduğunu eşi Hacı Sabancı ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu. Nazlı Sabancı bu paylaşımına kalp ve nazar bocuğu emojileri koyarak "3" notunu düştü.

BEBEĞİN CİNSİYETİ NE?

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyuran Nazlı Sabancı bebeğinin cinsiyetini belirtmedi.

NAZLI SABANCI VE HACI SABANCI NE ZAMAN EVLENDİ?

Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı, 10 Ekim 2021 yılında yaptıkları nikah ile dünya evine girdi. Çitf daha sonra Haziran 2022'de Çırağan Sarayı'nda düğün yaptı.

 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler