Basketbolseverlere Kevin Durant'ten kötü haber

Oklahoma City Thunder’ın yıldız oyuncusu Kevin Durant’ten kötü haber geldi. Geçtiğimiz sezonun MVP’si, sakatlığı nedeniyle sezonu kaparken sahalara 4 ile 6 ay arasında geri dönebileceği açıklandı.

Yayınlanma: 27.03.2015 - 22:09
Abone Ol google-news

Enes Kanterli Oklahoma City Thunder'da Kevin Durant yıkımı yaşanıyor... Sakatlığı nedeniyle yeniden ameliyat olan yıldız oyuncu, sezonun geri kalanını kaçıracak.

Thunder Genel Menajeri Sam Prestie’nin konu hakkındaki açıklaması şu şekilde: “Geçen hafta da söylediğimiz gibi Kevin bu süreyi ayağındaki ağrının konsültasyonu için kullandı. Bu sürecin bir parçası olarak geçen hafta New York’ta Dr. Martin O’Malley ve Duke Universite’nde Dr. James Nunley’ye göründü. Durum, uzman ekibin telefon görüşmeleriyle değerlendirilirken Kevin’ın ayağındaki ağrının nedeninin küboid kemiğindeki iltihaptan kaynaklandığı ve daha önce iyileşme belirtileri gösteren 5. ayak tarak kemiğindeki Jones kırığının ise tekrar sorun yaratmaya başladığı ortaya çıktı. Kevin, menajeri ve Thunder’ın ortak aldığı karar neticesinde en iyi çözümün kemik nakli olduğu sonucuna vardık. Jones kırığı sakatlıklarında %5 ile 8 arasında bu prosedür uygulanıyor. Daha önceki verilere bakarsak bu prosedürün sporcuların uzun dönem sağlıkları için iyi olduğunu görüyoruz. Kemik naklini gelecek haftanın başında New York’ta Dr. O’Malley gerçekleştirecek. Daha önceden bu konuda önemli bir deneyimi var. Kevin sezonun bundan sonraki bölümünü kaçıracak. Sahalara ise 4 ile 6 ay arasında dönmesini bekliyoruz.” 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler