FesTED İzmir 2017 Coşturdu

TED İzmir Koleji tarafından düzenlenen FesTED İzmir 2017 Bahar Şenliğinde sahne alan Athena, öğrencilere coşku dolu bir konser verdi.

Yayınlanma: 15.05.2017 - 15:34
Abone Ol google-news

İzmir'in Urla ilçesinde  yer alan TED İzmir Koleji, FesTED İzmir 2017 Bahar Şenliği’ni okul kampüsünde düzenledi.
TED İzmir Koleji’nin gelenekselleştirmeyi planladığı bahar şenliği organizasyonunda ünlü isimler de sahne aldı.
FesTED İzmir 2017 şenliği, saat 15:30’da ön bahçede düzenlenen şenlik stantları, DJ performansı ve gösterilerle başladı. Action Team ‘in kaykay ve paten şovları gün boyu devam etti. DJ performansıyla dans eden ve oyunlar oynayan çocuklar doyasıya eğlendi.
Şenliğin Tüm Gelirleri TED Bursluluk Fonuna Aktarılacak
TED İzmir Koleji Okul Aile Birliğinin de destek verdiği FesTED İzmir 2017 bahar şenliğinden elde edilen tüm gelir, Türk Eğitim Derneği’nin (TED) Tam Eğitim Bursu (TEB) fonuna aktarılacak.
Gelirlerinin TED Burs Formuna aktarılacak Bahar Şenliğinde öğrenciler tarafından çeşitli etkinlikler, çekilişler, kermesler hazırlanırken, Action Team Kay Kay Show ise sergilediği birbirinden heyecanlı gösterilerle öğrencilere aksiyon ve heyecan dolu anlar yaşattı.
Şenlikte Uzunkuyu İlkokulu’na okuma köşesi yapabilmek adına TED İzmir Koleji öğrencilerinin hazırladığı terrarium fanusları ve şekerlemeler satıldı. Öğrenciler buradan elde ettikleri gelirle Uzunkuyu İlköğretim okuluna okuma köşesi yapacaklar.
Şenlikte ATHENA sahnedeydi
Şenliğin kapanışında Athena grubu sahne altı. Uzun soluklu süren Athena konseriyle hem veliler, hem de öğrenciler coşkulu anlar yaşadı. Konser bitiminde ise TED İzmir Koleji öğrencileri, Athena gurubuna çiçek vererek teşekkür etti.  


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler