Narlıdere Belediyesi'nden kahvehanelere kitaplık

Kitap okumayı teşvik etmek ve farkındalık yaratmak için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, ilçe genelindeki kahvehanelerde kitaplıklar oluşturdu. Başkan Ali Engin “Narlıderelilerin kitap okuma tutkusunu biliyoruz. Bu proje sayesinde bunu daha da artıracağız” dedi.

Yayınlanma: 30.07.2019 - 10:02
Abone Ol google-news

Narlıdere Belediyesi bünyesinde kurulan Esnaf Masası, vatandaşların kitap okuma alışkanlığını artırmak ve toplum genelinde farkındalık yaratmak için başlattığı ‘Her Kahvehaneye Bir Kitaplık’ uygulamasının ilk etabını tamamladı. Bir ay içinde 10 farklı kahvehanede kitaplıklar oluşturuldu ve bağışlarla temin edilen kitaplar vatandaşların hizmetine sunuldu.

İLK KİTAPLAR DİZİLDİ

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin de Narlıdere Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Süleyman Gelve ile birlikte, ilk kitapları raflara dizdi. Kitap bağışlamak isteyen Narlıdereli vatandaşların, bağlı bulundukları muhtarlıklara ya da belediye binasına kitapları bırakabileceği belirtildi.



“HERKES DESTEK OLMALI”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıdereli vatandaşlarımızın kitaplara ve okumaya olan tutkusunu biliyoruz. Bunu daha da geliştirmek ve toplumun geneline yaymak için kahvehanelerimizde kitaplık uygulaması başlattık. Farkındalık yaratmak adına güzel bir adım olduğunu düşünüyor ve herkesin katkı koymasını temenni ediyorum” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler