Balkan şampiyonları coşkuyla karşılandı

Bosna Hersek’te düzenlenen güreş şampiyonasında rakiplerini yenerek Balkan Şampiyonu olan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi sporcuları Abdullah Akdağ ile Ramazan Tekin ve antrenörleri Abdullah Aldemir, Milas-Bodrum Havalimanı’nda coşkuyla karşılandılar.

Yayınlanma: 11.09.2018 - 13:45
Balkan şampiyonları coşkuyla karşılandı
Abone Ol google-news

Yıllardır şampiyon yetiştiren Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Emik, güreş antrenörleri Abdullah Aldemir ve Mustafa Boylu, kurum personeli Mehmet Yıldırım ile Soner Ölmez, Balkan Güreş Şampiyonası’nda fark yaratarak dikkat çektiler.

Greko-Romen stilde mindere çıkan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi sporcusu Abdullah Akdağ, 38 kiloda birinci ve ikinci turda Bulgar rakiplerini devirerek finalde Sırp rakibi de yenerek altın madalya kazandı.

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi sporcusu Ramazan Tekin de 51 kilogramda final müsabakasında rakibini yenerek Balkan Şampiyonu oldu. Balkan Şampiyonu sporcular, takım halinde şampiyon olan millilerin çalıştırıcılığını yapan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi antrenörü Abdullah Aldemir ile birlikte Milas-Bodrum Havalimanı’na indi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon