Putin için kayıp ilanı verildi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 10 gündür ortalıkta gözükmemesi sağlığı, siyasi geleceği ve aşk hayatıyla ilgili spekülasyona yol açtı.

Yayınlanma: 15.03.2015 - 11:24
Abone Ol google-news


 “Putin nerede” sorusu Batı medyasında yankılanırken, sosyal medyada hiciv tavan yaptı. Geçen ay Rus muhalif Boris Nemtsov’a düzenlenen suikastla zorda kalan Putin hakkında öldüğü, ölümcül hasta olduğu, darbeye uğradığı, sevgilisinin çocuk doğurduğu iddiaları patlak verdi. Hatta Rus Zaytung versiyonu “Putin İslam’ı seçti” bombasını patlattı. Ukraynalı çocuklar Putin’in uzaylılarca kaçırılmasının çizgi filmini yaptı. Kayıp ilanı verilen süt kutularına Putin fotomontajı yapılıp “Kayıp. Beni gören Kremlin 1-800’ü arasın”
yazıldı.

 #putinumer (putin öldü) hashtagi ve sitesine mesaj yağdı. Kimi “İnsanlar dans ediyor mu, havai fişekler patlıyor mu? Hayır. Demek ki daha ölmemiş” dedi, kimi “Belki Putin Nemtsov’a birkaç soru sormak için öbür tarafa geçmiştir. Soruşturmayı o kadar ciddiye alıyor”diye iğneledi. Sevgilisi olduğu ileri sürülen Olimpiyat madalyalı jimnastikçi Alina Kabayeva’nın İsviçre’de bir klinikte doğum yaptığı ve yeniden baba olan Putin’in yanına gittiği iddiası ayrıca büyük ilgi gördü. Twitter’da Hollandalı büyük usta Jan Van Eyck’in hamile eşiyle resmettiği İtalyan tüccar Arnolfini ile Putin arasındaki benzerlik üzerinden gidildi. “Putin hamile partneriyle Londra Sanat Galerisi’nde tebdili kıyafet halde görüldü” denildi.



Putin-Kabayeva aşkı Arnolfini tablosuyla hicvedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler