Doğa’da teklif oyunu mu?

Doğa Okulları’nı almak için sunulan 600 milyon liralık teklif kabul edilmedi

Yayınlanma: 19.12.2019 - 02:00
Doğa’da teklif oyunu mu?
Abone Ol google-news

Doğa Okulları’nın 49 lisanslı kurucusu, okulu satın almak için 600 milyon liralık teklif yaptı. Ancak teklif şimdilik kabul edilmedi. Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu’nun, okulun bir başka alıcıya satılmak üzere olduğunu söylediği belirtiliyor. 

Satışla ilgili gelişmeleri duyan veliler, “Okul sahibi teklifi yükseltmeye mi çalışıyor? Öğrencilerin, öğretmenlerin, hepimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için sürecin bir an önce tamamlanması gerekir, daha yüksek teklif için uzatılması değil” dedi.

MASADA BAŞKA ALICI VAR

Nevşehir Doğa Koleji’nin franchise sahibi Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer, öğretmen, öğrenci ve velilerin mağduriyetlerini gidermek amacıyla okulu satın almak istediklerini ancak şu an itibarıyla beklediklerini söyledi. 

Edinilen bilgiye göre yönetim, lisanslı kurucuların yaklaşık 600 milyon liralık teklifini kabul etmedi ve alıcılara, “masada başka bir alıcı olduğu ve devir işleminin de son aşamaya geldiği’’ söylendi. 

Ancak bunun doğru olup olmadığı şu an için bilinmiyor. Gerçekten devir işlemi başka bir alıcıyla tamamlanmak üzere mi yoksa franchise sahiplerinin verdiği teklifin artması mı amaçlanıyor kısa sürede ortaya çıkacak.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler