Arda, yeşil sahalardan OPET’e transfer oldu

Barcelonalı Arda Turan, Opet’in reklam yüzü olmasının ardından şimdi de akaryakıt istasyonu açacak. İstasyonun 3. köprü güzergâhında olması planlanıyor.

Yayınlanma: 14.03.2016 - 23:26
Abone Ol google-news

Türk futbolunun dünyaca ünlü yıldızı Barcelonalı Arda Turan, OPET’le yeşil sahalardan akaryakıt sektörüne transfer oluyor. OPET ile geçen aralık ayında yapılan işbirliği kapsamında bu yıl şirketin reklam yüzü olan Arda Turan, çok yakında bir OPET akaryakıt istasyonu işletmeye başlayacak. Reklam işbirliğinin ardından gerçekleşen akaryakıt istasyonu açma kararının tamamen tesadüf olduğu belirtildi.

Güzergâh 3. köprü

OPET’in yıldız futbolcu ile çekilen ilk reklam filmi bu hafta içinde ekranlarda olacak. Şimdiden çekimi tamamlanan ikinci film de haziranda Avrupa Kupası’nı karşılarcasına yayına girecek. Diğer yandan OPET’e gerekli başvuruları yapan Turan, yer tespitlerinin ardından İstanbul’da bir OPET istasyonu işletmeye başlayacak. Ünlü oyuncu bunun için çalışmaların devam ettiğini, İstanbul’da seçilecek bir bölgede istasyonu yakında açacaklarını söyledi.

Bu yıl 10 yeni noktada istasyon açacaklarını belirten OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca da üçüncü köprü ve İzmir İstanbul otoyolu güzergâhlarına baktıklarını anlattı. İstanbul’da 6, İzmir’de 4 lokasyonun belli olduğunu söyleyen Ağca, “Üçüncü köprü bağlantı noktalarında altı tane lokasyon şu anda belli. Süreç devam ediyor. Biz teklif verdik, sonucu bekliyoruz” dedi. 12 Mart Cumartesi

Camp Nou’da Getafe’ye attığı muhteşem gol sonrası OPET’le yaptığı reklam anlaşması kapsamında bir araya geldiğimiz Turan, birçok markadan teklif aldığını ancak OPET’in vizyonuyla uyuştuğu ve ortak noktaları olduğu için kabul ettiğini belirtti.

18 kişilik ekibi var

Yatırımlarını da sorduğumuz Turan, şunları söyledi: “Kazanıyorum, Allah bereket versin... Paramı gayrimenkule yatırıyorum. İstanbul’dan ev aldım. Bayrampaşa’da iki ev var. Barselona ve ardından Londra’dan da alacağım. Paramı profesyoneller yönetiyor. Finansal danışmanlıktan sosyal medyaya kadar yaklaşık 18 kişilik ekibim var. Her işimi profesyonellerle yönetiyorum. Kısa süre önce girdiği yeme içme sektörüne de değinen Turan, şöyle devam etti: “Arşiv lokantası şubeleşecek. Çok beğenildi, samimi bir mekân oldu. Bu alanda şubeleşerek büyüyeceğiz. 2.5 yılda 10 lokanta açmayı planlıyoruz. İlk Arşiv Şişli’de açıldı. İkincisi Ümraniye’de olacak. Arkadaşlarım, kuzenlerim ilgileniyor. Onlara ufak ufak hisseler paylaştıracağım. Bütün Arşiv’lere onları ortak edeceğim. Bir işimiz olsun, sabahları hep beraber ofise gidelim, aynı zamanda hep beraber kazanalım istiyorum.”

Avrupa’ya açılacak

Anlaşmalarının bir yıllık olduğunu ancak bunun uzayabileceğini belirten OPET Genel Müdürü Ağca, “Başarı, marka olmak, çalışkanlık... Bu noktalarda Arda’yla çok benziyoruz. Aralıkta kısa sürede el sıkıştık. Bizim de OPET olarak Avrupa’ya açılma planlarımız var. Somut bir adım yok ancak hedeflerimiz bu yönde. Yurtdışında satın almalar da olabilir” dedi.

Yükselenim Beşiktaş!

Arda Turan kesinlikle Fenerbahçe’ye gitmeyeceğini belirterek “Galatasaray’da o dönem 1.2 milyon Avro alıyorum. Aziz Yıldırım 7 milyon Avro teklif etti. Fenerbahçe’ye gidersem tüm saygınlığımı kaybetmiş olurum. Ancak Beşiktaş’a sempati hep duyarım. Belli olmaz. Yükselenim Beşiktaş” dedi. Turan, bu yıl Beşiktaş’ın şampiyon olmasını istediğini söyledi.

Galatasaray’da gönderilen Hamza Hamzaoğlu’nu hatırlatan Turan, “Üç kupa alan dördüncü yıldızı takan hocayı gönderdiler, kimseden tek ses çıkmadı. Bir sene başarısız olsun Hamza Hamzaoğlu ne olur ki? Skor, şampiyonluk önemli de Galatasaray kültür takımı olsa, her sene alt yapıdan beş futbolcu olsa birazcık daha az şampiyon olsa sonrası zaten gelir” dedi.

Turan, Galatasaray ve federasyon başkanlığı yapmak istediğini söyleyerek “Altyapılarda İngilizce zorunlu olmalı. Davranış bilimi öğretilmeli. Gençler benim gibi sıkıntı çekmesin. Bana yardım eden yoktu. Bayrampaşa’da Barselona vardı da oynamadık mı!..”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler