Qatar Airways'ten bir yıl boyunca ücretsiz uçuş fırsatı

Qatar Airways bir yıl boyunca ücretsiz uçuş fırsatı sunarak gelmiş geçmiş en görkemli global promosyonu hayata geçiriyor. Havayolları, Business Class’a upgrade ve bir yıl boyunca ücretsiz uçuş fırsatlarının yanı sıra Mega ödülleri kazandıracak hayatın fırsatını sunuyor. Promosyon hem Economy hem de Business Class uçuşlarında olağanüstü tarifeler sunuyor.

Yayınlanma: 13.09.2017 - 15:26
Abone Ol google-news

Qatar Airways, dünyanın dört bir yanındaki yolcularına hem Economy hem de Business Class uçuşlarında inanılmaz tarifeler ve bir yıllığına Qatar Airways’in destinasyonlarından herhangi birine ücretsiz uçuş fırsatı dahil olmak üzere pek çok büyük ödülü kazanma şansı sunan “Global Butik Seyahat” promosyonunun başladığını duyurdu.

 12 -19 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak bu promosyon, özel yolculuk arkadaşı tarifeleri ve indirimli grup rezervasyonlarının yanı sıra hem Economy hem de Business Class tarifelerinde %50’ye varan indirimler sunacak. 12 - 19 Eylül tarihleri arasında rezervasyon yapan yolcular bir yıl boyunca herhangi bir Qatar Airways destinasyonuna dokuz kere ücretsiz uçabilmek için bir çekilişe dahil edilecek. Diğer ödüller arasında ise Platinum Privelege Club Üyeliği, ücretsiz Business Class Upgrade’leri ve Doha’daki Marsa Malaz The Pearl Kempinski otelinde ücretsiz üç gece konaklama bulunuyor.

 Qatar Airways Ticaret Direktörü Sayın Ehab Amin konu hakkında şunları söyledi: “Bir önceki Seyahat Festivali kampanyalarımızdan sonra bugüne kadarki en büyük ticari promosyonumuz olan bu müthiş promosyonu sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Artık yolcularımız inanılmaz ödüllere sahip olma fırsatlarının yanı sıra, çeşitli paketlerden ve hem Economy hem de Business Class tarifelerindeki indirimlerden seçim yapma ayrıcalığına sahipler.”

 Günlük ödüllerin içerisinde ise Business Class’a upgrade eden hediye çekleri; Business Class’ta 100,000, Economy Class’ta 50,000 Qmil; Privelege Club Silver ve Gold statüsüne yükselme; Doha’daki seçkin otellerde ücretsiz konaklamalar; Katar Duty Free’den (QDF) hediye çekleri ve Hamad Uluslararası Havalimanı’nda ücretsiz yolcu bekleme salonu ayrıcalıkları yer alıyor.

 Yolcular şimdi Şeyseller’e 463$’dan, Bangkok’a 639$’dan, Hong Kong’a 579$’dan Phuket’e 489$’dan ve Maldivler’e 569$’dan başlayan Economy Class tarifeleriyle en popüler seyahat destinasyonlarına uçuş rezervasyonlarını yapabilirler. Business Class gidiş geliş tarifeleri ise Melbourne’a 2.749$’dan, Bali’ye 2.139$’dan ve Muscat’a ise 1.089$’dan başlıyor. Bu özel fırsatlar yalnızca 15 Eylül 2017 - 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında geçerli.

Promosyonun bir parçası olarak Qatar Airways ayrıca First ve Business Class’ta birlikte uçan iki yolcuya ilave indirimler sunan özel yolculuk arkadaşı tarifeleri de sunuyor. Ayrıca, üç ile yedi arasında yolcunun birlikte rezervasyon yaptığı grup rezervasyonlarında da özel indirimler bulunuyor.

Bu fırsatlardan yararlanmak için yolcular qatarairways.com/tr adresini veya herhangi bir Qatar Airways satış ofisini ziyaret edebilir veya en yakın seyahat acentesiyle iletişime geçebilirler.

Qatar Airways 2017’de ve 2018’de uçuş ağına heyecan verici destinasyonları eklemeye devam edecek olup bunların arasında Abdidjan, Fildişi Sahilleri; Akra, Gana; Canberra, Avustralya; Chiang Mai, Tayland, Utapao, Tayland; Chittagong, Bangladeş ve Mombasa, Kenya yer alıyor.

Katar Devleti’nin ulusal havayolu şirketi dünyadaki en genç filolardan birini işleterek en hızlı büyüyen havayolu firmalarından biridir. Bu yıl operasyonlarının yirminci yılı içerisinde bulunan Qatar Airways altı kıtada iş ve eğlence destinasyonlarına uçan 200 uçaktan oluşan modern bir filoya sahip.

 Ödüllü havayolları bu yıl aralarında Paris Air Show’da düzenlenen 2017 Skytrax Dünya Havayolları Ödülleri tarafından Yılın En iyi Havayolu ödülü de bulunan birçok sayıda ödül almıştır. Qatar Airways bu küresel ödüle tam dördüncü kez layık görülmüştür. Katar’ın ulusal havayolu firması ayrıca aynı ödül töreninde aralarında Orta Doğu’nun En İyi Havayolu, Dünyanın En İyi Business Class’ıve Dünyanın En İyi First Class Havayolu Bekleme Salonu da bulunan diğer pek çok büyük ödülün de sahibi oldu.

Qatar Airways, Adana'ya Uçuşlara Başlıyor

Qatar Airways, müşterilerin artan Türkiye uçuşu taleplerine ülkenin güneyinde bulunan ve havayolunun Türkiye'deki dördüncü uçuş hizmeti olacak olan Adana iline gerçekleştireceği direkt uçuşlarla yanıt verdi. Havayolunun başkent Ankara'daki bir ve tarihi İstanbul’daki iki ana havaalanına gerçekleştirdiği mevcut uçuşlara ek olarak yapacağı Adana uçuşları haftada üç gün gerçekleştirilecek.

Qatar Airways, 6 Kasım 2017 tarihinden itibaren Doha ve Adana Şakirpaşa Havalimanı arasındaki uçuşlarında 12 Business Class koltuklu ve 132 Ekonomi Class koltuklu bir Airbus A320 işletecek. Havayolu, Adana varış ve kalkış noktalı uçuş hizmeti sunan ilk beş yıldızlı Orta Doğu havayolu şirketi olacak.

Anadolu ve Orta Doğu’nun kesiştiği noktada bulunan Adana, Türkiye’nin en büyük beşinci ili olmasının yanı sıra başlıca bir tarım ve sanayi merkezidir. Akdeniz kıyısına kısa bir mesafede yer alan bu şehir, geleneksel Türk mutfağıyla meşhurdur ve aynı zamanda övünç duyduğu çeşitli tarihi anıt ve mimari kent simgeleriyle Türkiye’deki tarihi noktaları keşfetmek isteyen tatilciler için ideal bir başlangıç noktasıdır.

Qatar Airways Grubu İcra Kurulu Başkanı, Ekselansları Bay Akbar Al Baker şöyle konuştu: “Qatar Airways'in yeni Adana uçuş hizmeti, Katar Devleti ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki ilişkileri güçlendirecek ve bu iki büyük ülke arasındaki dostluğu ve işbirliğini derinleştirecektir. Adana tarımsal ve endüstriyel anlamda bir güç merkezidir. Bu nedenle haftanın üç günü gerçekleşecek yeni hizmet, Katar ve Türkiye arasındaki önemli ticari bağlarını güçlendirecektir. Bunun yanı sıra, yemek severler için vazgeçilmez olan yerli mutfağıyla tanınan Adana’da turizm faaliyetlerini arttıracaktır. Türkiye’nin güneyini, Katar’daki beş-yıldızlı merkezimiz olan Hamad Uluslararası Havalimanı aracılığıyla dünya genelinde 150’den fazla varış noktasına bağlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.”

 Adana Şakirpaşa Havalimanı, Türkiye’nin en işlek altıncı havalimanıdır. Şehir merkezinden yalnızca 3,5 km mesafede olan havalimanının uluslararası terminali yılda üç milyona kadar yolcu kapasitesine sahip.

Qatar Airways İstanbul’daki Sabiha Gökçen Havalimanı (günde iki kez) ve İstanbul Atatürk Havalimanı’nın (haftada 10 kez) yanı sıra, Ankara’ya yaptığı günlük uçuşlarıyla Türkiye'de şu anda üç varış noktasına uçuyor.

Uçuş Programı:

Doha – Adana (Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi)

QR 438 Doha’dan (DOH) Adana’ya (ADA) 07:20’de kalkış, 11:25’te varış

QR439, Adana’dan (ADA) Doha’ya (DOH) 12:25’te kalkış, 16:15’te varış.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler