21. şampiyonluk kutlamaları devam ediyor

Galatasaray'ın 21. şampiyonluğu yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.

Yayınlanma: 15.07.2018 - 14:04
21. şampiyonluk kutlamaları devam ediyor
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde 75 puanla ligi birinci sırada bitirerek şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, 21. şampiyonluğu dört bir yanda coşkuyla kutlamaya devam ediyor.

Antalya Galatasaraylılar Derneği tarafından organize edilen kutlamaya Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Recevik ve Metin Karakaya katıldı.

Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Gökmen Güzel’in ev sahipliğinde düzenlenen gecede yurdun dört bir yanındaki Galatasaray Taraftar Derneği Başkanları, dernek temsilcileri ve Galatasaray taraftarı da yer aldı. Dernek Başkanı Gökmen Güzel tarafından Başkanı Mustafa Cengiz’e plaket takdim edildi.

Galatasaray’ın 21. şampiyonluk pastasının kesilmesinin ardından sanatçı Ömür Gedik şarkılar ve marşlarla kutlamaya katılan misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.  Şampiyonluk kutlaması Art Brazil ekibinin dans gösterisiyle son buldu.

SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ
Gecede Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı forma kura çekilişi ile sahibini bulurken, şampiyonluk kupasına gemide tur attırıldı.


Kutlamalar devam ederken gemide üzerinde fotoğraf ve iki yüzüğün bulunduğu 'Benimle Yaşamak İçin Değil, Beraber Yaşlanmak İçin, Benimle Evlenir misin? Tuğba'm' yazılı pankart açıldı. Ardından sahnenin önüne çıkan Erdi Cura, Tuğba Gençler'e evlenme teklif etti. Genç adam 'evet' yanıtını alınca cebinden çıkardığı alyansı Gençler'in parmağına taktı. Büyük sevinç yaşayan çiftin mutluluğunu gemidekiler de paylaştı.

Sekreter Tuğba Gençler'e evlilik teklif eden satış temsilcisi Erdi Cura, sevgilisine Galatasaray taraftarı önünde evlilik teklifinde bulunmayı uygun gördüğünü belirterek, "Buradan yine herkesin önünde Tuğbamı mutlu edeceğime dair söz veriyorum. Başkanı Mustafa Cengiz'e de 29 Temmuz'daki düğünümüz için davetiye verdik. Kendisi de fırsat bulursa geleceğini söyledi" dedi. Tuğba Gençler ise böyle bir evlilik teklifi beklemediğini belirterek, "Evet sürpriz oldu. Şaşkınım hala. Beklemiyordum. Onunla bir ömür boyu mutlu olmak istiyorum. Onu çok seviyorum" diye konuşu.
Şampiyonluk pastasının kesilmesinin ardından sahneye çıkan şarkıcı Ömür Gedik, performansı ile davetlileri coşturdu. Ardından Brezilyalı samba dans grubu, gösteri yaptı.


"TRANSFER OLUNCA KAP'A AÇIKLARIZ"
Gecenin sonunda transferle ilgili Başkan Mustafa Cengiz, "Transfer olunca KAP'a açıklarız. Hiç merak etmeyin. KAP'a bildiririz" karşılığını verdi. Bir soru üzerine, Antalya'nın kendisine uğurlu geldiğini belirten Başkan Cengiz, şöyle konuştu:
"Antalya hem ülkemizin çok önemli bir coğrafyası, hem de Galatasaray camiasının çok değerli bir parçası. Burada gördüğümüz ilgi ve bize gösterilen sevgi, üzerimizdeki sorumluluğu, yükü artırıyor. Çünkü biz manevi bir misyon peşindeyiz. Biz inşallah camiaya layık oluruz. Ve inşallah camiayı hak ettiği doğru, haklı şampiyonluklara ulaştırırız. Amacımız bu."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler