Terim onların yolunu gözlüyor

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Galatasaray'da kampın sonu yaklaştıkça tempo artıyor.

Yayınlanma: 20.07.2018 - 17:02
Terim onların yolunu gözlüyor
Abone Ol google-news
Teknik direktör Fatih Terim'in programı doğrultusunda günde çift idman yapan sarı kırmızılı oyuncular sıcak havaya rağmen son derece hırslı..
 
Kampın son gününde Valencia ile karşılaşacak olan Galatasaray maçın ardından İstanbul'a dönecek. Teknik direktör Fatih Terim'in oyunculara kısa süre izin vermesi bekleniyor. 
 
Yeni sezonda 3 kulvarda birden mücadele edecek olan Galatasaray, 31 Temmuz'a kadar yurtdışında en az 2 hazırlık karşılaşması daha yapacak.
 
Galatasaray'da bir yandan da transfer harekatı sürüyor. UEFA ile yaptığı anlaşma gereği son derece dikkatli adımlar atan sarı kırmızılılar'ın bir yerli kaleci, orta saha ve stoper takviyesi yapmayı planladığı iddia edildi. 
 
Sarı kırmızılılar'ın stoper için düşündüğü isim ise son 2 sezondur kiralık olarak Galatasaray forması giyen ve bonservisi Manchester City'de olan Denayer. Yönetim, Belçikalı oyuncuyu takıma tekrar kazandırmak adına temaslarda bulunuyor. 
 
Orta saha için ise gündemdeki isimin N'Diaye olduğu iddia ediliyor. Galatasaray'ın her iki oyuncuyu da kiralama formülü ile kadrosuna katma ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.
 
Kaynak: beIN SPORTS

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler