Güzel günler yakında

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, “Genç oyuncularımız gelecek için umut ışığımız” dedi.

Yayınlanma: 01.08.2018 - 06:00
Güzel günler yakında
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile eşleşmesi anımsanacağı gibi camiada ‘zor kura’ olarak yorumlanmıştı. Benfica şu anki Sarı - Lacivertlilerden kadro zenginliği (9 futbolcu transfer ettiler) olarak birkaç gömlek üstün görünüyor. F.Bahçe henüz yeterli transferi yapamadı. Yarın UEFA’ya verilecek oyuncu listeleri için son gün. Belki listeye bir isim daha sıkıştırabilirler. Teknik direktör Phillip Cocu Benfica karşısında işlerinin hem zor bir o kadar da kolay olduğunu ifade etti. Hollandalı çalıştırıcı, “Hazırlık dönemimizde oyuncuları yakından görme fırsatı buldum. Kadromuzda çok sayıda yetenekli gençler var. Bu gençler gelecekte bizler için umut ışığı olacak. Gençler benim vazgeçilmezim. Hep birlikte iyi işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Güzel günler çok yakında. Benfica kolay rakip değil ancak biz de iyi takımız. İstanbul’a iyi sonuçla dönmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Radikal değişim
Ali Koç’un başkan seçilmesinin ardından futbol takımı ile başlayan değişim rüzgarı bundan böyle tüm kulübe yansıyacak. Sarı - Lacivertlilerde tüzük değişimi için hazırlıklar yapılıyor. Yönetimin hukukçu kurmayları çalışmalara başladı. Değişiklikler en kısa sürede üyelerin onayına sunulacak. Yeni tüzüğün kabulü için yönetim olağanüstü genel kurula gidecek. Değişiklikler kongrede onaylanırsa yürürlüğe girecek. Yeni tüzükte üyelik konusunda önemli değişiklikler var. ‘1 Milyon Üye’ projesi doğrultusunda yapılan delege sisteminin kaldırılması ve illerde yer alan şubelerin kapatılması yapılacak değişikliklerin en önemli maddesini içeriyor. Yönetim, tüzüğün eksiklerinin fazla olduğunu ve revize edilmesi gerektiğini düşünürken üyelik ücretinin arttırılması da kongrede onaya sunulacak. Ali Koç ve ekibinin, genel kurul onayını gerektiren bazı kararlar ve yetkiler alabilmek için 3 yılı beklemeden kongreye gidebileceği konuşuluyor.

Koç'tan kredi müjdesi
Ali Koç, Fenerbahçe Dergisi’ndeki yazısında, “Yönetim kurulu kefaletiyle acil ihtiyaçlarımızı karşılamak için geri ödemesine bir yıl sonra başlayacağımız 5 yıl vadeli düşük faizli, 50 milyon dolar tutarında bir kredi kaynağını kulübün kullanımına hazır hale getirerek ihtiyaçlar doğrultusunda kullanmaya başladık. Mevcut yüksek faizli borçlarımızın 50 milyon dolar tutarındaki kısmını yeniden yapılandırmak amacıyla, düşük faizli yeni bir kredi kaynağını da kullanıma hazır hale getirdik” ifadelerini kullandı.

Cagliari son prova
Fenerbahçe, Benfica ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. tur elemesi öncesinde son provasını Cagliari'yle yapacak. Ülker Stadı’nda saat 21.00'de başlayacak maç Smart Spor'dan naklen ekranlara gelecek. Sarı - Lacivertliler geçen hafta Hollanda ekibi Feyenoord ile karşılaşmış ve 90 dakika 3-3'lük eşitlikle sona ermişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler