Galatasaray'dan yeni transfer!

Galatasaray, Bandırmaspor'dan Birhan Vatansever'le iki yıllık sözleşme imzaladı.

Yayınlanma: 13.08.2018 - 19:47
Galatasaray'dan yeni transfer!
Abone Ol google-news

21 yaşındaki futbolcu Birhan Vatansever Galatasaray'la iki yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-Kırmızılılar'ın bu transfer için Bandırmaspor'a ödediği ücret henüz bilinmiyor. Birhan, altyapı eğitimini Galatasaray'da almış ve burada profesyonel olmuştu. Bu eklemenin, Şampiyonlar Ligi kadrosundaki "altyapıdan yetişen 4 oyuncu" kotası için yapıldığı tahmin ediliyor. 

Sarı-Kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklama şu şekilde: "Kulübümüz, altyapımızda yetişen Birhan Vatansever'in transferi konusunda geçtiğimiz sezon oynadığı Bandırmaspor Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Birhan Vatansever ile iki sezonluk sözleşme imzalanmıştır."

Ön liberonun yanında merkez orta saha ve 10 numara pozisyonlarında da oynayabilen , futbola 2011 yılında  altyapısında başladı. Galatasaray'ın U16, U19 ve U21 takımlarında forma giyen genç oyuncu, 2015 yılında Bergama Belediyesi'nde kiralık olarak forma giydi. 2016-2017 sezonunda Galatasaray A takımına yükselen Birhan Vatansever, geçtiğimiz sezon Bandırmaspor'a  olmuştu.

Kaynak: A Spor

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler