Beşiktaş'ta kur farkı transferi vurdu

Kur farkında yaşanan dalgalanmalar nedeniyle Beşiktaş, transfer konusunda beklemeye başladı. Eldeki kadroyu koruyacak olan siyah-beyazlılarda, herhangi bir transfer hareketliliği yaşanmıyor.

Yayınlanma: 18.08.2018 - 15:26
Beşiktaş'ta kur farkı transferi vurdu
Abone Ol google-news

Beşiktaş transfer için beklemeye geçti. Kadrosunu Dorukhan Toköz, Umut Nayir, Güven Yalçın ve Enzo Roco'yla takviye eden siyah-beyazlılar, son dönemde özellikle dövizde yaşanan kur dalgalanması nedeniyle transferde beklemeye karar verdi. Özellikle Premier Lig'den kadroya takviye yapmayı düşünen yönetim, Ada'da forma giyen isimlerin yıllık ücret için kapıyı 3-4 milyon Euro'dan açmasının ardından geri adım attı. Teknik Direktör Şenol Güneş'le transfer konusunu görüşen ve eldeki kadroyla yola devam edilip edilemeyeceği konusunda görüş alışverişinde bulunan yöneticiler, şu anda transfer konusunda girişimde bulunmuyor. 

Beşiktaş'ın transfer listesinde olmayan ve şu anda Alman ekibiyle hazırlıklarına devam eden Fabian'la ilgili olarak bundan sonraki dönemde de girişimde bulunulmayacak. Transfer için beklemeye geçen yönetim, eğer bonservis bedeli ödemeden uygun bütçeli bir kaleci bulursa kadrosuna katacak. Siyah-beyazlılarda bir diğer hedef de 10 numara pozisyonunda forma giyen bir isim. Bonservis ücreti olmayan oyuncularla temas kuran Beşiktaşlı yöneticiler, bu isimler arasında, kulübün ekonomisini sarsmayacak bir oyuncu transfer etmenin hesaplarını yapıyor. Aksi bir durumda ise, transfer yapılmayacak ve eldeki kadroyla yola devam edilecek. Mevcut kadrodaki oyuncuların alacaklarına öncelik veren yönetim, ödemelerin aksamaması ve futbolcuların kafalarının rahat olmasını istiyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler