Fenerbahçe'ye iki yıldız

Fenerbahçe, kadrosunda düşünmediği oyuncuların satışından elde edilen 25 milyon euro'yla transfer çalışmalarını tamamlamak istiyor.

Yayınlanma: 25.08.2018 - 12:23
Fenerbahçe'ye iki yıldız
Abone Ol google-news

Transfer döneminin en kârlı takımlarından Fenerbahçe, Giuliano ve Josef de Souza transferlerinden elde ettiği 25 milyon euro'luk gelirle, Phillip Cocu'nun eksik gördüğü noktaları yıldız isimlerle doldurmak istiyor.

Fanatik'te yer alan habere göre, hücum organizasyonlarını daha akışkan bir şekilde sağlamak için takımında Edin Visca ve Nuri Şahin'i görmek isteyen teknik ekip, yönetimden bu iki oyuncuyu kesinlikle kadrolarına katmalarını istiyor.

Visca tamam, Başakşehir bekleniyor

Visca'nın menajeriyle irtibata geçen Fenerbahçe, oyuncu cephesinden olumlu yanıt aldı.

Geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan Ligi takımlarından gelen yüksek bonservis tekliflerini reddeden Başakşehir, oyuncusunun Fenerbahçe'nin yolunu tutmak istemesine nasıl yaklaşacağı ise bilinmiyor.

Visca için turuncu-lacivertli ekibe 3 milyon euro bonservis ve İsmail Köybaşı'yı önerecekleri düşünülüyor.

Nuri Şahin'de pürüz yok

Giuliano ve Josef de Souza'nın ayrılıklarından sonra orta sahaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'nin ilk hedefiyse Nuri Şahin oldu.

Dortmund'da 10 tane orta saha oyuncusunun bulunması ve eskisi gibi süre almasının zorlaşmasından sonra kulüpten ayrılmayı düşünen Nuri de Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor.

Cocu'nun da ısrarla istediği ve sisteminde çok önemli bir parça olacağını belirttiği Nuri için bonservis pazarlıkları devam ediyor.

5 milyon euro'dan fazla bir bedel ödemek istemeyen sarı-lacivertliler, oyuncunun da takımdan ayrılmak istemesini koz olarak öne sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler