Diego Reyes resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Meksikalı stoper Diego Reyes ile anlaşmaya vardığını resmen açıkladı.

Yayınlanma: 25.08.2018 - 14:56
Diego Reyes resmen Fenerbahçe'de
Abone Ol google-news

<video:1064321>

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Meksikalı stoper Diego Reyes, dün gece İstanbul'a geldi. Reyes, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini resmen Fenerbahçe futbolcusu yapan sözleşmeye imza attı.

Diego Reyes, Porto ile olan sözleşmesi bu yaz itibariyle sona eren ve yeni sezon hazırlıklarını futbola başladığı kulüp olan Club America'nın tesislerinde sürdürdü.

Avrupa futboluna 2013 yılında 7 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek Porto'yla atan Diego Reyes, 2015 yılında La Liga ekiplerinden Real Sociedad'a, 2016'da da yine İspanyol ekibi Espanyol'a kiralanmıştı.

DIEGO REYES KİMDİR?

Tam adı: Diego Antonio Reyes Rosales
Doğum tarihi: 19 Eylül 1992
Yaşı: 25
Uyruğu: Meksika
Mevki: Defans - Stoper
Ayak: Sağ
Güncel piyasa değeri: 5 milyon Euro
Son sezon performansı: 24 maç 3 gol 1 asist
Oynadığı kulüpler: Club America, Porto, Real Sociedad, Espanyol

Diego Reyes, imza töreninde şunları söyledi: "Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Bunun da bana yüklediği sorumluluk çok büyük. Elimden geleni yapacağım, çok çalışacağım ve bu sene takımımla şampiyon olmak istiyorum”

Damien Comolli de oyuncunun takdiminde hazır bulundu. Fransız sportif direktör,  “Bu transferi tek başıma gerçekleştirmedim. Başkanımız, Başkan Yardımcımız, hukuk departmanımız 3-4 gündür ciddi bir çalışma içerisindeydik. Kendisi savunmada, hem sol stoperde hem sağ stoperde hem de gerektiğinde defansif orta saha pozisyonunda oynayabiliyor" dedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler