Kartal Bursa'da fırsat tepti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Kasımpaşa'nın 12 puanla lider tamamladığı haftada Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş puan kaybetmiş oldu.

Yayınlanma: 02.09.2018 - 23:17
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kalarak, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada fırsat tepti.

Isınmak için sahaya ilk çıkan taraf Bursasporlu kaleciler oldu. Yeşil beyazlı taraftarlar ise özellikle ilk 11'de maça başlayacak Okan Kocuk'a yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar Okan Kocuk için "Bursa'nın kalesi sana emanet" şeklinde tezahüratta bulundu. Yeşil beyazlı taraftarlar ısınmaya çıkan takımlarına destek verirken, siyah beyazlı oyuncuları ise ıslıklarla protesto etti.

Güneş’ten orta 3’lüye uyarılar
Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasının ilk yarısında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyunun durduğu her an futbolcuları yanına çağırarak uyarılarda bulundu. Su molasının verildiği sırada bütün takımın yanına hızlıca gelmesini isteyen tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularına uyarıda bulunurken, 31. dakikada Bursasporlu Furkan'ın sakatlandığı sırada Medel-Tolgay-Oğuzhan üçlüsünü yanına çağırdı. Medel ve Tolgay'ın yanına geldiği sırada uyarılarını futbolculara aktaran Güneş, Oğuzhan'ın ağır hareket etmesi üzerine oldukça sinirlendi ve bu futbolcunun çabuk hareket etmesini istedi.

Aybaba’dan Burak sürprizi
Bursaspor'da Harun Tekin'in Fenerbahçe'ye gidişinin ardından teknik direktör Samet Aybaba, kaleyi Okan Kocuk'a emanet ederken savunmada ise Ertuğrul Ersoy'un partneri Aurelien Chedjou oldu. Aybaba, sürpriz bir şekilde Yusuf Erdoğan'ı keserek bu bölgede 18 yaşındaki genç oyuncu Burak Kapacak'a şans verdi. Genç oyuncu, yeşil beyazlıların son 2 mücadelesinde de tam süre almıştı. Yeşil beyazlılarda yeni transferlerden Santiago Vergini, Umut Meraş, Umut Nayir ve Diafra Sakho ise yedek kulübesinde yer aldı.

Bursaspor sahaya; Okan, Barış, Chedjou, Ertuğrul, Latovlevici, Saivet, Aytaç, Burak, Furkan, Lima ve Stancu ilk 11'i ile çıktı.

Karius ilk kez kalede
Beşiktaş'ta ise yeni transfer Loris Karius kaleyi devraldı. Tolga Zengin'in yokluğunda Beşiktaş'ın ikinci kalecisi ise Utku Yuvakuran oldu. Yeni transferlerden biri olan Adem Ljajic ise teknik direktör Şenol Güneş'in kararı doğrultusunda yedek soyundu.

Beşiktaş sahaya Karius, Gökhan, Pepe, Vida, Adriano, Medel, Oğuzhan, Tolgay, Babel, Quaresma ve Negredo ilk 11'i ile çıktı.

Gökhan Gönül devam edemedi
Bursa deplasmanında sahaya ilk 11'de çıkan ve ilk yarıda özellikle savunmada iyi bir görüntü çizen Gökhan Gönül, ikinci yarıda oyuna devam edemedi. 45. dakikada Yusuf Erdoğan'la çarpışan ve sonrasında yerde kalan Gökhan Gönül'ün, devre arasında yapılan tetkiklerin ardından oyuna devam edemeyeceği anlaşılınca Caner Erkin oyuna dahil oldu. Mücadeleye sol bekte başlayan Adriano, Gökhan Gönül'ün yerine sağ beke geçerken, Caner Erkin sol bekte görev aldı.

BURSASPOR: 1 - BEŞİKTAŞ: 1
STAT: Bursa BB
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Ceyhun Sesigüzel
BURSASPOR: Okan, Barış, Chedjou, Ertuğrul, Latovlevici, Aytaç, Saivet, Burak (dk. 30 Yusuf Erdoğan), Furkan (dk. 62 Sakho), Allano Lima, Stancu
BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül (dk. 46 Caner), Pepe, Vida, Adriano, Tolgay (dk. 70 Necip), Medel (dk. 87 Larin), Quaresma, Oğuzhan, Babel, Negredo
GOL: Dk. 51 Babel, dk. 86 Sakho
SARI KARTLAR: Yusuf, Tunay (Bursaspor); Medel, Karius (Beşiktaş)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler