Recep Çınar: Puan alabileceğimiz bir maçtı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un Asbaşkanı Recep Çınar, Göztepe’ye 3-2 kaybettikleri maçı değerlendirdi.

Yayınlanma: 01.10.2018 - 17:27
Abone Ol google-news

Ajansspor’a konuşan Çınar, kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, ”Puan alabileceğimiz bir maçı” ifadelerini kullandı.

Bireysel hatalara dikkat çekti

Süper Lig'in 7'inci haftasında deplasmandaki ilk yenilgisini alan Atiker Konyaspor'da moraller bozuldu.   Göztepe karşısında, ağır bir sahada ve sağanak yağmur altında oynadıkları müsabakayı, kendi hatalarından yedikleri goller sebebiyle 3-2 kaybettiklerini bildirdi.

“Beşiktaş maçına konsantre olacağız”

Yeşil-beyazlı ekibin Asbaşkanı Recep Çınar, “Açık konuşmak gerekirse beklemediğimiz bir sonuç oldu. Maçın önemli bölümlerinde, ağır sahaya rağmen, hem de iyi pas yaparak, ev sahibi takımdan daha iyi oynadık. Ancak bireysel hatalar sonucunda 2-0 geriye düştük. İlk yarı sonunda soyunma odasına 2-0 geride girmemize rağmen, bu maçın çevrileceği umudunu hiç kaybetmedik. İkinci yarıya golle başladık ve golden sonra da baskımız sürdü. Ancak, savunmada yapılan bir hata ile fark yeniden ikiye çıktı. Uzatmalarda 2. golü bulmamıza rağmen, maalesef puan alabileceğiz bir maçtan puansız ayrıldık. Klasik olacak ama bu maçı geride bıraktık. Önümüzde zorlu bir Beşiktaş maçı var, o maça konsantre olacağız” şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler