Antalya'da Beşiktaş fırtınası

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında konuk olduğu Antalyaspor'u 6-2 yendi.

Yayınlanma: 03.02.2019 - 20:28
Antalya'da Beşiktaş fırtınası
Abone Ol google-news

Kagawa şov

Beşiktaş'ın yeni transferi Japon Shinji Kagawa Siyah-Beyazlılardaki kariyerine fırtına gibi başladı. Oyuna girer girmez golünü atan Kagawa, 84. dakikada kazanılan frikiği de gole çevirerek ilk maçında 2 gol birden bulmuş oldu.  Öte yandan Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Kagawa için Nikkan Sport'un İstanbul'da görevli Japon muhabiri Yuka Olmuş da Antalya Stadı'nda karşılaşmayı takip etti. Seremoniye Antalyasporlu futbolcular, Antalya'da yaşanan hortum felaketi nedeniyle "Geçmiş Olsun Antalyam" yazılı pankartla çıktı. 

VAR karmaşası

Beşiktaş'ın ilk golünde tam anlamıyla VAR karmaşası yaşandı. Siyah-Beyazlılar önce Gökhan'ın düşürülmesiyle penaltı kazandı. Ljajic'in kaçan penaltısını tamamlayan Güven golü atsa da, Ljajic topa dokunmadan önce ceza alanına girdiği için atış tekrarlandı. Tekrarlanana atışı bu sefer gole çeviren Ljajic, Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

Gençlerin gecesi

Beşiktaş'ın gençleri Güven ve Dorukhan da çok iyi bir gece geçirdi. Üst üste 3. resmi maçında da gol bulan Dorukhan Toköz'ün yanında Güven de performansıyla taraftardan tam not aldı. Dorukhan, 39. dakikada Beşiktaş'ı 2-0 önde geçiren golü attı.

En farklı Beşiktaş

Beşiktaş, Antalyaspor'u 6-2 mağlup ederek sezonun en farklı galibiyetini aldı. Siyah-Beyazlılar aynı zamanda geçen sezonun son haftasında oynanan Sivasspor maçından bu yana ilk kez bir maçta 5'ten fazla gol attı. 

Stat: Antalya

Hakemler: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Yusuf Bozdoğan

Antalyaspor: Boffin, Nazım Sangare, Salih Dursun, Bahadır Öztürk (dk.46 Fredy), Cissokho (dk.74 Mevlüt), Chico, Doğukan Sinik, Hakan Özmert, Yekta Kurtuluş, Drole (dk.46 Amilton), Doukara

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Isimat-Mirin, Adriano, Dorukhan Toköz, Atiba, Lens, Ljajic (dk.81 Kagawa), Caner Erkin (dk.59 Larin), Güven Yalçın (dk.69 Medel)

Goller: Dk. 35 Ljajic, Dk. 39 Dorukhan Toköz, Dk. 43 Atiba, Dk.67 Salih Dursun (KK), Dk.82 Kagawa, Dk.84 Kagawa (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Vida, Lens (Beşiktaş); Amilton, Doukara, Doğukan (Antalyaspor) 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler