10 milyon euroluk hayalet: Mbaye Diagne

Senegalli yıldız Galatasaray formasıyla çıktığı 7 maçta ortalama 24 kez topla buluşabilirken, sadece 14 pas attı...

Yayınlanma: 20.03.2019 - 11:30
10 milyon euroluk hayalet: Mbaye Diagne
Abone Ol google-news

Senegalli yıldız Galatasaray formasıyla çıktığı 7 maçta ortalama 24 kez topla buluşabilirken, sadece 14 pas attı... Maç başına 1.1 şut çekebilen ve 0.7 kilit pas atabilen Diagne’nin istatistikleri kaleci Muslera’nın bile gerisinde kaldı. Aynı 7 karşılaşmada rakip forvetler ise ortalama 45 kez topla buluşup 25 pas attı. Rashad Muhammed, Sakho ve Doukara da Diagne'yi ikiye katladı...

Devre arasında 10 milyon Euro bonservis bedeli ve büyük ümitlerle Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olan Mbaye Diagne performansıyla eleştiri oklarının hedefinde... Sarı-Kırmızılı formayla çıktığı 7 maçta 2'si penaltıdan 3 gol atabilen Senegalli yıldızın istatistikleri de herkesi hayrete düşürecek cinsten.

SADECE 1 ŞUT ATABİLİYOR!

Diagne 7 maçta ortalama 24 kez topla buluşabilirken, sadece 14 pas attı. Yıldız futbolcu bu karşılaşmalarda ortalama 1.1 şut çekebilirken, 0.7 kilit pas attı. Bu rakamlar kaleci Muslera'nın bile gerisinde kaldı

RAKİP FORVETLER ÇOK DAHA İYİ

Uruguaylı eldiven, Diagne'nin forma giydiği 7 maçta ortalama 50 kez topla buluşup, takıarkadaşlarına 43 pas gönderdi. Senegalli forvetin istatistikleri, rakip takım forvetlerinden de bir hayli düşük kaldı..

HEPSİ DİAGNE'Yİ SOLLADI GEÇTİ

Aynı 7 maçta rakip forvetler ortalama 45 kez topla buluşup 25 pas attı. Rashad Muhammed, Diafra Sakho ve Souleymane Doukara gibi isimler de Diagne'yi adeta ikiye katladı..

3-2 yenilen Bursa'nın da 5-0 kaybeden Antalya'nın da forvetleri Diagne'den etkili oldu.

G.Saray karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 kaybeden Bursaspor'un forveti Diafra Sakho 1 gol atarken, 53 kez topla buluşup 29 pas verdi. İki hafta önce Galatasaray'a 5-0 yenilen Antalya'nın forveti Doukara ise 41 kez topla buluşup 27 pas verdi. Diagne son Bursa maçında sadece 18 kez topa dokunabildi.

Diagne Sarı- Kırmızılı formayla çıktığı 7 maçta 2'si penaltıdan 3 gol atarken, performansı eleştiri aldı.

HANGİSİ HÜCUM OYUNCUSU?

Kaleci Fernando Muslera'nın maç başına topla buluşma ve pas istatistikleri, Diagne'nin çok üstünde. Hangisi kaleci, hangisi forvet belli değil!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler