Prandelli'den şaşırtan kadro

Çalkantılı günler yaşayan Galatasaray'daki yönetim değişimi etkisini daha ilk maçta hem de duyan herkesi şok eden bir şekilde gösterdi! Sabri ilk 11'e girdi, Sneijder yerek kaldı!

Yayınlanma: 31.10.2014 - 19:32
Abone Ol google-news

Galatasaray'da çalkantılar duracak gibi görünmüyor. Alınan kötü sonuçlar sonrası takım Süper Lig'de iddiasını korusa da Şampiyonlar Ligi'nde umutlar tükenme aşamasına geldi. Bunun yanı sıra Başkan Ünal Aysal'ın görevi bırakması da çalkantıları depreme dönüştürdü...

Sarı kırmızılılarda kongre de yaşananlara çare olmadı. Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yönetim seçildiğinin ertesi günü 4-0'lık Başakşehir hezimetini yaşadı.

Yeni yönetimin en önemli isimlerinden Abdurrahim Albayrak'ın seçimin hemen sonrası işaret ettiği Sabri'nin affı ise Galatasaray'da yeni bir çalkantıyı doğurdu. Teknik Direktör Prandelli'nin imzası kurumadan gönderdiği Sabri sezon başından beri U21 takımla çalışmış ve orada da sadece 3 maça çıkmıştı. 17 Mayıs 2014'ten beri A Takımla maça çıkmayan Sabri, yönetimin tasarrufu ile A Takım'a geri çağrıldı.

Teknik Direktör Prandelli'nin buna ne tepki vereceği merakla bekleniyordu. Son olarak İtalya Milli Takımı'nı çalıştırmış tecrübeli teknik adamın istifa etmesi bile bekleniyordu. Ancak Prandelli henüz bilinmeyen nedenlerle Sabri'nin affına tepki vermedi.

Ama öyle ki bu tepkisizliği de aşan, kimsenin beklemediği bir gelişme yaşandı bugün. Kasımpaşa maçına saatler kala medyaya sızan bir haber duyan herkesi şaşkına çevirdi. Muhabirler tek kaynaktan doğrulatmakla bile yetinmeyip başka kaynaklara yöneldi. Ancak oradan da gelen yanıt aynıydı: Bu akşam Sabri ilk 11'de!

6 aydır Galatasaray ile maça çıkmayan, sezon başından bu yana sadece son 3 gün takımla idman yapan Sabri, ilk 11'deydi...

SNEIJDER YEDEKTE!

Galatasaray'da bir başka şok edici gelişme ise takımın bu sezonki belki de tek formda ismi Sneijder'in yedek kalmasıydı.

Kasımpaşa maçı öncesi alınan 3 günlük kamp kararına tepki gösterdiği öne sürülen, hatta hakkında "Maçta oynamak istemiyorum" dediği iddia edilen Hollandalı yıldız, kulübeye çekilmişti.

Görünen o ki Kasımpaşa maçından alınan sonuç ne olursa olsun Yönetim ile Prandelli arasında yaşananlar ve yönetimin takıma doğrudan müdahalesi çok tartışılacak... (ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler